IIR

IIR

http://www.iir.nl/

Aanbod
IIR biedt 29 opleidingen aan via educa.nl.

Over IIR
IIR is een kennis- en netwerkorganisatie die met specifieke conferenties en trainingen zakelijke informatie biedt, die leiden tot oplossingen en ontwikkeling van mensen en organisaties

In onze informatiemaatschappij is het van cruciaal belang dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binnen uw vakgebied. Het Institute for International Research (IIR), is al ruim 25 jaar leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheid.

IIR is onderdeel van Informa plc, wereldwijd de grootste organisatie op het gebied van uitgeven en conferenties. Informa (genoteerd aan de London Stock Exchange) heeft 150 vestigingen over de hele wereld, waar in totaal 7.500 medewerkers werken. Jaarlijks organiseert Informa meer dan 10.000 conferenties en trainingen in 70 landen. Unieke ontwikkelmethode Door continu marktonderzoek via enquêtes, telefonische interviews, ons uitgebreide netwerk en adviesraden weet IIR als geen ander de behoefte en vraag naar informatie van de professional te vertalen in unieke leer en netwerkbijeenkomsten. IIR streeft naar inhoudelijke, op de praktijk afgestemde trainingen, masterclasses en conferenties.

Door het eigen marktonderzoek en de uitgebreide database is IIR in staat om niet alleen voorop te lopen, maar ook om als onafhankelijke kennis- en netwerk organisatie professionals van de beste kwaliteit informatie te voorzien. Deelnemers van IIR Ieder jaar bezoeken duizenden professionals uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid bijeenkomsten van IIR. Onze deelnemers zijn hoog opgeleide beslissers, die werken op strategische posities. Onze trainingen en conferenties worden zeer gewaardeerd vanwege de inhoudelijke diepgang, praktijkgerichte oplossingen en interactiviteit. Deze combinatie garandeert een hoge kwaliteit van bezoekers alsmede uitstekende netwerkmomenten om nieuwe en actuele kennis op te doen en contacten te leggen. IIR officieel erkend als opleidingsinstituut IIR is officieel erkend opleidingsinstituut en geeft opleidingspunten uit voor onder andere: het Actuarieel Genootschap, NIVRA, SKO en de VSO/PO punten voor advocaten. InCompany IIR verzorgt ook InCompany trainingen en opleidingstrajecten. Een InCompany training wordt specifiek afgestemd op uw organisatie en medewerkers. IIR kan met haar netwerk van toptrainers en sprekers voor vrijwel iedere opleidingsvraag op maat een kwalitatieve trainingsoplossing voor u bieden.

IIR is CEDEO-erkend voor zowel openrooster als InCompany trainingen. Deze CEDEO-erkenning houdt in dat meer dan 80% van de klanten tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en over de performance van IIR als opleidingsaanbieder!