Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet in het overzicht staat? Gebruik het formulier onder aan de pagina om uw vraag door ons te laten beantwoorden.

Hoe kan ik de ontwikkelingen rondom Educa.nl volgen?

We proberen Educa.nl continu te verbeteren. Daarom is er vaak nieuws en zijn er allerlei interessante ontwikkelingen rondom ons initiatief. Van de aansluiting van nieuwe aanbieders en hun opleidingen tot verbeteringen van de website. Wil je up-to-date blijven? Volg dan Educa.nl via Twitter !

Hoe kan ik ons aanbod op Educa.nl zetten?

Educa.nl is altijd opzoek naar nieuwe aanbieders die hun cursussen, opleidingen en trainingen online willen plaatsen. Ons streven is namelijk om een compleet overzicht te maken van de opleidingenmarkt.

We plaatsen daarom graag informatie over uw complete aanbod met open inschrijvingen en maatwerk / incompany op Educa.nl. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Hoe verdient Educa.nl geld?

Educa.nl biedt al haar diensten gratis aan haar bezoekers aan. Zij kunnen zich hiermee ori&eumnl;teren rondom hun persoonlijke ontwikkeling en opzoek gaan naar een passende opleiding, training of cursus. In veel gevallen is het voor de bezoeker mogelijk zich direct voor een opleiding van een aanbieder in te schrijven.

Door het bijzonder grote bereik van de website en nieuwsbrief bij allerlei professionals, managers en ondernemers, die op het punt staan een nieuwe opleiding te kiezen en daarmee een interessante doelgroep vormen, is Educa.nl een interessante plek om te adverteren met banners en via inschrijfknoppen.

Bovendien voorzien wij diverse bedrijven van actuele marktanalyses en wordt ons onafhankelijke vergelijkingsplatform door andere partijen ingezet tegen een kleine vergoeding. Meer informatie voor adverteerders.

Hoe komt ik hoger in de zoekresultaten op Educa.nl?

Dat is mogelijk door het schrijven van goede teksten die passen bij de behoefte van de gebruikers van onze zoekmachine voor cursussen, opleidingen en trainingen.

Educa.nl beoordeelt de relevantie op basis van diverse kenmerken, waaronder de titel, beschrijving en de hoeveelheid woorden die overeenkomen met de zoekopdracht. De resultatenpagina's na een zoekopdracht bevatten geen enkele gesponsorde posities of andere plekken waarvoor is betaald.

Nieuwe vraag

Velden aangegeven met een * zijn verplicht in te vullen.