International Management Forum (IMF)

International Management Forum (IMF)

Aanbod
International Management Forum (IMF) biedt 2589 opleidingen aan via educa.nl.

Over International Management Forum (IMF)
International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het uitgeven van schriftelijke cursussen. Sinds 1993 zijn wij actief op de Nederlandse en internationale markt. Inmiddels worden onze internationale distance learning courses, veelal in de Engelse taal, in meer dan 40 landen verkocht.

Vrijwel al onze cursussen worden geschreven door de grote internationale adviesorganisaties of gespecialiseerde kleinere consultancybureaus. Gastauteurs zijn veelal prominente vakgenoten uit binnen- en buitenland. Onze klanten zijn afkomstig uit middelgrote en grote organisaties maar ook steeds vaker uit kleinere organisaties en hebben vrijwel allemaal een managementfunctie. U treft hen aan in zowel profit als in non-profit organisaties in alle branches van het bedrijfsleven, de overheid, de zorgsector, het onderwijs, de financiële sector, etc.

De cursussen die wij uitgeven sluiten direct aan bij het professionele belangstellingsniveau van onze klant en bestrijken onder meer het Financiële, HRM en ICT-vakgebied. Maar ook onderwerpen op het gebied van onder meer Productie, Logistiek, Marketing, Facility Management, Security Management en Inkoop komen aan de orde.

 

Opleidingen

International Management Forum (IMF) verzorgt 2589 opleidingen, trainingen en cursussen op de volgende vakgebieden: