De Privacypraktijk

De Privacypraktijk

http://www.deprivacypraktijk.nl

Aanbod
De Privacypraktijk biedt 4 opleidingen aan via educa.nl.

Over De Privacypraktijk

Bedrijven en overheden in staat stellen om zelf hun privacy compliance op orde te krijgen en te houden. Dat is de missie van De Privacypraktijk. De nadruk ligt daarbij op de organisatorische kant: Wat moet u allemaal regelen? En hoe regelt u dat? Onze trainingen maken het de privacy professional makkelijk.
Ons opleidingsaanbod bestaat uit drie pijlers:
 • Privacy. Trainingen voor iedereen die in zijn dagelijkse werk geregeld te maken heeft met gegevens van klanten, burgers of collega's.
 • Privacy compliance. Trainingen voor compliance officers, (bedrijfs)juristen, managers van afdelingen waar veel persoonsgegevens omgaan, en alle anderen die mede verantwoordelijk zijn voor de goede omgang met persoonsgegevens binnen hun organisatie.
 • Privacythema’s. Trainingen waarin wordt ingezoomd op specifieke onderwerpen met veel privacyproblematiek, momenteel:
  • Internet en privacy
  • Privacy op de werkvloer
  Onze trainingen kennen een goede balans tussen theoretische onderbouwing en toepassing in de praktijk. De Privacypraktijk helpt u zo privacy compliance te verankeren binnen uw organisatie. U zult zien: dat werkt veel beter dan het invliegen van een externe consultant. En mocht dat laatste soms toch nog nodig blijken: ook daarvoor kunt u een beroep op ons doen!

   

  Opleidingen

  De Privacypraktijk verzorgt 4 opleidingen, trainingen en cursussen op de volgende vakgebieden: