Google AdWords

Google AdWords Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 375,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Hebt u het idee dat u niet het maximale uit uw website haalt en de verkoop van uw producten of diensten aanzienlijk kunt verbeteren? Het zal u niet ontgaan zijn dat de zoekmachine Google een belangrijke plaats inneemt op het hedendaagse internet. ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

Algemene kennis van Windows en internet.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Hebt u het idee dat u niet het maximale uit uw website haalt en de verkoop van uw producten of diensten aanzienlijk kunt verbeteren?

Het zal u niet ontgaan zijn dat de zoekmachine Google een belangrijke plaats inneemt op het hedendaagse internet. Deze zoekmachine genereert relevante zoekresultaten en maakt hiermee het internet voor velen toegankelijk. Naast het genereren van de gebruikelijke resultaten biedt Google de mogelijkheid in te springen op specifieke zoekacties van gebruikers. Om de doelgroep voor uw website beter te kunnen bereiken en hogere verkopen te genereren heeft Google de tool AdWords ontwikkeld. In deze training zal u bekend worden gemaakt met de mogelijkheden die Google AdWords u biedt.

Naast een introductie in de wereld van deze internetmarketing zal onze trainer u leren hoe u een reclamecampagne op kunt zetten, resultaten kunt meten en de campagne desgewenst bij kunt sturen. Hiermee kunt u uw doelgroep beter benaderen en zult u hoger scoren in de zoekresultaten.

Als u ook wilt profiteren van deze unieke tool om meer omzet met uw website te genereren, schrijft u zich dan in voor de training Google AdWords.

Referenties

W.R. Titawano, Reed Business - "Een klein team betekent optimale aandacht, echt een aanrader." - Beoordeling: 7.4.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.