Terugkomdag Gesprekstechnieken

Terugkomdag Gesprekstechnieken Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 300,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Na het volgen van de cursus Gesprekstechnieken ben je in de praktijk aan de slag gegaan. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in je eigen stijl van gesprekken ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze cursus is bedoeld voor trainers die de tweedaagse cursus Gesprekstechniekenmet goed gevolg hebben afgesloten en de behandelde stof uit de training in de praktijk hebben kunnen brengen.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Na het volgen van de cursus Gesprekstechnieken ben je in de praktijk aan de slag gegaan. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in je eigen stijl van gesprekken voeren. Maar al die ervaringen hebben wellicht ook nieuwe vragen opgeroepen. Daarom bieden wij een terugkomdag waarin je hier feedback over kunt krijgen en ervaringen kunt delen met die van andere cursisten.

De terugkomdag zal in het teken staan van praktijkervaringen die de cursisten hebben opgedaan en de daaraan verbonden vragen en problemen. Er worden gezamenlijk oplossingen gezocht en aangeboden voor de praktijkproblemen. Tijdens de oefeningen ontvang je voortdurend feedback van je cursusgenoten en van een deskundige trainer van Learnit. Na de training volgt een borrel waarin je kunt napraten en onderling ervaringen kunt blijven uitwisselen.

Doelgroep van de terugkomdag Gesprekstechnieken

Deze cursus is bedoeld voor trainers die de tweedaagse cursus Gesprekstechniekenmet goed gevolg hebben afgesloten en de behandelde stof uit de training in de praktijk hebben kunnen brengen.

Onderwerpen die in de cursus aan bod kunnen komen

  • De controle behouden over een gesprek
  • Gespreksmethodiek aanpassen aan gesprekspartner
  • Een laag dieper graven tijdens een gesprek
  • Bewust kunnen schakelen naar inhouds- en gevoelsniveau tijdens een gesprek
  • Duidelijke vraagstelling plaatsen
  • De sfeer be├»nvloeden van een gesprek
  • Omgaan met eigen emoties en gedachtes tijdens een gesprek
  • Daadkracht en overtuigingskracht
  • Doel voor ogen houden

Deze cursus is voor cursisten die Gesprekstechniekenhebben gevolgd bij Learnit en vervolgens ervaring hebben opgedaan met het toepassen van het geleerde. De terugkomdag begint om 10 uur en zal rond 17 uur eindigen met een borrel. De lunch wordt verzorgd door Learnit. De groepsgrootte bedraagt maximaal 20 mensen.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.