Terugkomdag Timemanagement

Terugkomdag Timemanagement Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 300,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Na het volgen van de cursus Timemanagement ben je in de praktijk aan de slag gegaan. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in de dagelijkse praktijk op het ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Na het volgen van de cursus Timemanagement ben je in de praktijk aan de slag gegaan. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in de dagelijkse praktijk op het werk. Maar al die ervaringen hebben wellicht ook nieuwe vragen bij je opgeroepen. Daarom bieden wij een terugkomdag waarin je hier feedback over kunt krijgen en ervaringen kunt delen met die van andere cursisten.

De terugkomdag zal in het teken staan van praktijkervaringen die de cursisten hebben opgedaan en de daaraan verbonden vragen en problemen. Er worden gezamenlijk oplossingen gezocht en aangeboden voor de dingen waar je in de praktijk tegenaan loopt. Tijdens de oefeningen ontvang je voortdurend feedback van je cursusgenoten en van een deskundige trainer van Learnit. Na de training volgt een borrel waarin je kunt napraten en onderling ervaringen kunt blijven uitwisselen.

Doelgroep van de terugkomdag Timemanagement

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die de tweedaagse cursus Timemanagement met goed gevolg hebben afgesloten en de behandelde stof uit de training in de praktijk hebben kunnen brengen.

Onderwerpen die in de cursus aan bod kunnen komen

  • Terugkomende tijdvreters
  • Be├»nvloed worden door het slechte timemanagement van anderen
  • Belemmeringen bij het toepassen van de geleerde technieken in de praktijk
  • Assertiviteit en negatieve reacties van collega's
  • Stresshantering
  • Communicatietechnieken en timemanagement
  • Nog steeds tijd te kort

Deze cursus is voor cursisten die de cursus Timemanagement hebben gevolgd bij Learnit en vervolgens ervaring hebben opgedaan met het toepassen van het geleerde. De terugkomdag begint om 10 uur en zal rond 17 uur eindigen met een borrel. De lunch wordt verzorgd door Learnit. De groepsgrootte bedraagt maximaal 20 mensen.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.