Terugkomdag Assertiviteit

Terugkomdag Assertiviteit Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 300,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Na het volgen van de cursus Assertiviteit ben je de dingen die je geleerd hebt in de praktijk gaan brengen. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in je eigen ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze cursus is bedoeld voor trainers die de tweedaagse cursus Assertiviteit met goed gevolg hebben afgesloten en de behandelde stof uit de training in de praktijk hebben kunnen brengen.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Na het volgen van de cursus Assertiviteit ben je de dingen die je geleerd hebt in de praktijk gaan brengen. Je hebt opgedane ervaringen, methoden en technieken uit de training kunnen laten bezinken en misschien zelfs kunnen integreren in je eigen stijl van communiceren met anderen. Maar al die ervaringen hebben wellicht ook nieuwe vragen opgeroepen. Daarom bieden wij een terugkomdag waarin je hier feedback over kunt krijgen en ervaringen kunt delen met die van andere cursisten.

De terugkomdag zal in het teken staan van praktijkervaringen die de cursisten hebben opgedaan en de daaraan verbonden vragen en problemen. Er worden gezamenlijk oplossingen gezocht en aangeboden voor de praktijkproblemen. Tijdens de oefeningen ontvang je voortdurend feedback van je cursusgenoten en van een deskundige trainer van Learnit. Na de training volgt een borrel waarin je kunt napraten en onderling ervaringen kunt blijven uitwisselen.

Doelgroep van de terugkomdag Assertiviteit

Deze cursus is bedoeld voor trainers die de tweedaagse cursus Assertiviteit met goed gevolg hebben afgesloten en de behandelde stof uit de training in de praktijk hebben kunnen brengen.

Onderwerpen die in de cursus aan bod kunnen komen

  • Helder brengen van grenzen en wensen
  • Omgaan met weerstand van de ander
  • Omgaan met angsten en belemmeringen
  • Onderhandelen met de ander
  • De veranderde zelfperceptie: hoe zien anderen mij nu?
  • Daadkrachtig overkomen
  • Argumenteren
  • Oefenen met nieuwe situaties

Deze cursus is voor cursisten die de training Assertiviteit hebben gevolgd bij Learnit en vervolgens ervaring hebben opgedaan met het toepassen van het geleerde. De terugkomdag begint om 10 uur en zal rond 17 uur eindigen met een borrel. De lunch wordt verzorgd door Learnit. De groepsgrootte bedraagt maximaal 20 mensen.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.