Ervaringen

Ervaringen

Om gemakkelijker betere beslissingen te kunnen maken en daarmee de juiste cursus te kiezen, biedt Educa binnenkort de mogelijkheid om beoordelingen en ervaringen te delen met onze bezoekers. Deze beoordelingen zijn afkomstig van mensen die een cursus, opleiding of training hebben gevolgd.

Wanneer u op Educa uw ervaring met een cursus, opleiding of training deelt, stelt u anderen instaat om een betere keuze te maken. Uw waardering is daarom erg bruikbaar voor het verkrijgen van een beter beeld van de opleiding en aanbieder. Bovendien kunnen aanbieders waardevolle feedback in de vorm van opbouwende kritiek, complimenten en suggesties voor verbeteringen gebruiken voor het verbeteren van hun aanbod. 

Om een beoordeling te geven en ervaring te delen, kunt u surfen naar de pagina van de aanbieder of cursus.

Geef nu uw waardering!

Gedragscode en nettiquete

Doordat we goede en betrouwbare ervaringen en beoordelingen willen ontvangen, hebben we hieronder een aantal regels opgesteld. Als u zich aan de volgende richtlijnen houdt, zal uw ervaring worden gepubliceerd op Educa.

  • Vertel ons ùw ervaring met de aanbieder en cursus of opleiding. Schrijf geen verhalen op die u van anderen heeft gehoord.
  • Schrijf alleen een waardering als u de afgelopen tijd met de betreffende aanbieder te maken heeft gehad en de cursus of opleiding onlangs heeft gevolgd.
  • Onderbouw de cijfers met uw ervaring in minimaal 100 tekens, zodat anderen informatie kunnen halen uit uw verhaal. Vertel zowel wat er goed ging en wat er beter kan. Het is goed als u hierbij rekening houdt met degene die overweegt de betreffende cursus te gaan volgen. Welke positieve of negatieve waardering wilt u deze persoon overbrengen?
  • Geef een geldig e-mailadres op. Om de ervaring te bevestigen, zal er namelijk een e-mail worden gestuurd. Als het e-mailadres van u is, ontvang u een email en zal pas na bevestiging via de link in de e-mail de ervaring worden gepubliceerd.
  • Schrijf geen waardering(en) over uzelf of over de organisatie waar u werkzaam bent.