Kennisnet sociale zekerheid documentatie abonnement

Kennisnet sociale zekerheid documentatie abonnement Cursus

AanbiederOSR Juridische Opleidingen
Kosten 250,00
Data en locatie(s) Nader bekend te maken.
Meer informatie over OSR Juridische Opleidingen

Overzicht

Inleiding Voor en door specialisten sociale zekerheidsrecht. In samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ). Dit kennisnet is bestemd voor advocaten, vakbondsjuristen, rechtsbijstandsjuristen en juristen van ... Volledige omschrijving

Programma

Kennisnet is bestemd voor advocaten, rechtsbijstandsjuristen, bedrijfsjuristen, vakbondsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die ... Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Inleiding

Voor en door specialisten sociale zekerheidsrecht. In samenwerking met de Specialisatievereniging Sociale Zekerheidsadvocaten (SSZ).

Dit kennisnet is bestemd voor advocaten, vakbondsjuristen, rechtsbijstandsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die zich specialiseren in het sociale zekerheidsrecht.

Kennisnet sociale zekerheid organiseert vier studiebijeenkomsten per jaar. Afhankelijk van de ontwikkelingen in het sociale zekerheidsrecht, kan in plaats van een studiebijeenkomst een studiedag/symposium worden georganiseerd. Tijdens de Kennisnet bijeenkomsten staat altijd een actueel thema op het gebied van het sociale zekerheidsrecht centraal. Eén of meerdere praktijkdeskundigen - werkzaam in diverse disciplines op het terrein van de sociale zekerheid - houden een inleiding over een onderwerp dat in overleg met bestuursleden van de specialisatievereniging wordt geselecteerd.

Tijdens de studiebijeenkomst is gelegenheid tot het stellen van praktijkvragen en discussie. Uiterlijk een maand voorafgaand aan de studiebijeenkomst worden onderwerp, inleider(s) en locatie schriftelijk onder de aandacht van de leden gebracht. De documentatie verschijnt circa tien dagen vóór de datum van de bijeenkomst. Als wij een studiedag organiseren, ontvangt u daarover afzonderlijke informatie. De studiebijeenkomsten zijn erkend als permanente opleiding door de Specialistenvereniging van Sociale Zekerheidsrechtadvocaten alsmede door de Nederlandse Orde van Advocaten.

Programma

Kennisnet is bestemd voor advocaten, rechtsbijstandsjuristen, bedrijfsjuristen, vakbondsjuristen en juristen van vergelijkbare organisaties en uitvoeringsinstellingen. Het niveau van de bijeenkomsten is afgestemd op ervaren rechtshulpverleners die zich specialiseren in het sociale zekerheidsrecht.

Heeft u ook interesse in het documentatie-abonnement van Kennisnet? Klikt u dan hier.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 12 december 2013.