Mastertraining Legal English

Mastertraining Legal English Cursus

AanbiederOSR Juridische Opleidingen
NiveauMaster
Kosten 1.195,00
Data en locatie(s) Nader bekend te maken.
Meer informatie over OSR Juridische Opleidingen

Overzicht

Wilt u als academisch jurist beter en overtuigender Engels spreken en schrijven? In deze unieke, zeer goed beoordeelde, tweedaagse Mastertraining leert u valkuilen vermijden, helder formuleren in adviezen en memo's en een goede conversatie ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Advocaat, Advocaat-stagiaire

Programma

Tijdens deze intensieve training op academisch niveau leert u: - Uw beheersing van de Engelse taal verbeteren binnen de context van uw eigen juridische praktijk - De valkuilen herkennen en vermijden waar u als Nederlands jurist mee te maken ... Volledig programma

Docenten

dhr. mr. S. Becker oud-advocaat en bedrijfsjurist, senior trainer en native English speaker Meer informatie over docenten

PE-punten

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Wilt u als academisch jurist beter en overtuigender Engels spreken en schrijven? In deze unieke, zeer goed beoordeelde, tweedaagse Mastertraining leert u valkuilen vermijden, helder formuleren in adviezen en memo's en een goede conversatie voeren. Onze docenten zijn allen 'native English speaker' en heel ervaren als advocaat, bedrijfsjurist en trainer Legal English.

Leerdoelen

De training is ontwikkeld voor advocaat-stagiaires die in hun praktijk Engels spreken en schrijven en die zich in deze vaardigheid verder willen professionaliseren. Ook andere juridische professionals zijn in deze cursus welkom.

Cursusmateriaal en waardering

Als voorbereiding op deze unieke training wordt u verzocht een digitale vragenlijst in te vullen. Dit vereist 30 - 45 minuten.

Op de eerste trainingsdag ontvangt u een werkmap die ontwikkeld is om daarna als professioneel naslagwerk te gebruiken. De belangrijkste aandachtspunten voor juristen worden hierin overzichtelijk en helder voor het voetlicht gebracht, zodat u tijdens uw dagelijks werk altijd snel kunt opzoeken hoe het ook al weer moet. Van grammaticaregels waarmee Nederlandse juristen dikwijls worstelen in hun stukken, tot internationaal juridisch vakjargon, u vindt het er allemaal in terug.

We werken bovendien met een beperkt aantal deelnemers waardoor er volop aandacht is voor uw eigen vragen en persoonlijke leerwensen. Hierdoor kent de training een bijzonder hoog leerrendement en wordt deze ook zeer gewaardeerd door de deelnemers. De laatste aflevering van de training scoorde een 9.4 qua praktijkgerichtheid en de docenten scoorden allen minimaal een 8.6 in rapportcijfers!

Reacties op eerdere cursussen:

"Het was een ontzettend nuttige en goede training!"

"Erg plezierige cursus"

"Enorm veel geleerd, prettige docenten!"

Let op!

Deze training richt zich niet louter en specifiek op engelstalige contracten. Voor een dergelijke gerichte cursus verwijzen wij u graag naar onze Introductiecursus Amerikaans Contractenrecht en onze Masterspecial Contract Drafting. Het is wel belangrijk om te weten dat de Masterspecial Contract Drafting een vergevorderd niveau Juridisch Engels vereist. De Mastertraining Legal English bereidt u hier uitstekend op voor.

Naast deze training ook een juridische cursus volgen? Dit kan dit najaar heel voordelig met een PO+pakket!

Programma

Tijdens deze intensieve training op academisch niveau leert u:

- Uw beheersing van de Engelse taal verbeteren binnen de context van uw eigen juridische praktijk

- De valkuilen herkennen en vermijden waar u als Nederlands jurist mee te maken krijgt als u Engels gebruikt

- De benodigde grammatica toe te passen

- Uw vaardigheden voor juridische correspondentie zoals adviezen en memo's verbeteren

- Een goede conversatie in het Engels voeren

- Uw algemene en juridische vocabulaire verbreden

Tijdens de training is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het voorleggen van knelpunten uit de eigen juridische praktijk.

Docenten

  • dhr. mr. S. Becker oud-advocaat en bedrijfsjurist, senior trainer en native English speaker
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 12 december 2013.