Powerpoint 2003 Basis Avondcursus

Powerpoint 2003 Basis Avondcursus Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 540,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Met het veelgebruikte programma Powerpoint van Microsoft kunt u in een handomdraai flitsende presentaties maken. De Powerpoint presentaties bieden een geweldige visuele ondersteuning bij het houden van allerlei soorten presentaties. Overzichtelijke ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze cursus is voor iedereen die in zijn dagelijkse omgeving veel presentaties moet voorbereiden en overtuigende presentaties moet houden, maar geen of weinig ervaring heeft met Powerpoint.

Deze cursus is dus bedoeld voor de beginnende Powerpoint-gebruiker.

Benodigde kennis

Basiskennis Windows of soortgelijk, bijvoorbeeld middels onze cursus Windows Basis.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Met het veelgebruikte programma Powerpoint van Microsoft kunt u in een handomdraai flitsende presentaties maken. De Powerpoint presentaties bieden een geweldige visuele ondersteuning bij het houden van allerlei soorten presentaties. Overzichtelijke opsommingen, mooie afbeeldingen, stroomdiagrammen en zelfs animaties en geluid zijn met Powerpoint allemaal in te voegen.

Waarom deze cursus?

Presentaties: bijna iedereen krijgt er weleens mee te maken en ze kunnen op allerlei momenten een beslissende factor vormen. Een degelijke, professioneel ogende presentatie is dus vaak van cruciaal belang. Bij deze Learnit basiscursus leert u hoe u met behulp van Microsoft Powerpoint snel en gemakkelijk een goed ogende presentatie maakt die u optimaal ondersteund op belangrijke momenten.

Bent u een beginnend gebruiker van Powerpoint en wilt u leren hoe u het programma in kunt zetten voor al uw belangrijke presentaties? Deze tweedaagse cursus biedt u nu de kans om een goede start te maken met dit handige presentatieprogramma, zodat ook u in de toekomst snel en gemakkelijk overtuigt met Powerpoint.

Wat gaat u leren?

Aan het begin van de training krijgt u een inleiding over verschillende presentatietechnieken. Daarna worden de basisbeginselen van het programma uitgelegd. U leert stap voor stap hoe u een eerste presentatie kunt opzetten en wat de handigste manier is om dit te doen. Zo zijn er handige tools die het opzetten van een presentatie vergemakkelijken. U leert hoe u dia's moet maken, hoe u presentaties kunt aankleden met grafieken, animaties, illustraties, figuren en nog veel meer. Vervolgens leert u hoe u de gemaakte Powerpointpresentatie uiteindelijk kunt gebruiken bij het presenteren.

Voor een volledige lijst met onderwerpen zie: 'Welke onderwerpen komen aan bod?'.

Doelstelling

Na het volgen van de training bent u in staat om met Powerpoint snel en effectief een presentatie op te bouwen waarmee u vervolgens een goed ondersteunde presentatie kan geven. U bent bekent met alle basisprincipes en toepassingen van Powerpoint en u kunt deze in de praktijk toepassen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Inleiding over basis technieken voor een presentatie
  • Basis beginselen van het programma Powerpoint
  • Een bestaande presentatie bewerken
  • Een eerste presentatie opzetten
  • Het opzetten van een diamodel
  • Dia opmaak
  • Animatie effecten
  • Illustraties, figuren en tekenen
  • Grafieken invoegen
  • Organigrammen
  • Notitiepagina's en hand-outs
  • Presenteren
  • Gebruik van Sjablonen

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.