Word 2007 Basis

Word 2007 Basis Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 550,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

In Nederlandse organisaties is Microsoft Word het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. MS Word biedt een uitgebreide set hulpmiddelen om professioneel uitziende documenten te maken. U kunt met MS Word o.a. brieven, stickers, etiketten, ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

Basiskennis van het besturingssysteem Microsoft Windows, bijvoorbeeld middels onze training Windows Basis.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

In Nederlandse organisaties is Microsoft Word het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma. MS Word biedt een uitgebreide set hulpmiddelen om professioneel uitziende documenten te maken. U kunt met MS Word o.a. brieven, stickers, etiketten, sjablonen en andere documenten vervaardigen. Een goede beheersing van Word maakt u slagvaardiger in het vervaardigen van uw teksten. Als u het gevoel heeft niet het maximale uit MS Word te halen of als u vindt dat het schrijven van een tekst met MS Word u te veel tijd en moeite kost, dan is deze cursus voor u een uitkomst.

De grootste verandering van Word 2007 is de bediening. De gebruikersinterface is in een totaal nieuw jasje gestoken. Wij zijn ervan overtuigd dat u, als beginnende gebruiker, deze nieuwe gebruikersvriendelijke interface als zeer plezierig zult ervaren.

Tijdens de training wordt u vertrouwd gemaakt met alle basisvaardigheden om documenten te maken. U leert sneller te werken en teksten goed op te maken. Doordat u leert de spellingscontrole en de grammaticacontrole te gebruiken zult u betere teksten produceren. U leert ook om afbeeldingen, teksten of tabellen uit andere MS Office programma’s in uw document te kopiëren. In MS Word zijn er altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. U kunt sommige acties op wel vier manieren realiseren. Dit is erg prettig, want dit vergroot de kans dat u iets voor elkaar krijgt aanzienlijk. Verder is het mogelijk zelf documenten mee te brengen naar de training waar u moeite mee heeft. We zullen u dan helpen met uw specifieke probleem.

Na afloop van de training maakt u met plezier prettig leesbare teksten.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Zie ook

  • Word 2003 Basis
  • Word 2007 Vervolg
  • Word 2007 basis E-learning
  • Word 2007 vervolg E-learning

Referenties

Marian van Duin, Randstad HR Solutions - "Een heldere cursus met duidelijke uitleg in het boek. Een uitstekend naslagwerk. Een leraar die je in het begin op het verkeerde been zet, maar je wel aanzet tot direct zelf proberen. Als je vastloopt, wordt het deskundig opgelost met duidelijke uitleg." Beoordeling: 9.0.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 4 februari 2012.