VBA Visual Basic introductie

VBA Visual Basic introductie Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 700,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

U bent zeer goed thuis in de Office programma's, u weet al hoe u macro's kunt maken, maar loopt tegen de grenzen aan. Dit is het moment dat u een kijkje moet gaan nemen in de wereld van het programmeren in VBA (Visual Basic for ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

Word Vervolg, Excel Vervolg of Access Vervolg. Kennis van andere programmeertalen is wenselijk.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

U bent zeer goed thuis in de Office programma's, u weet al hoe u macro's kunt maken, maar loopt tegen de grenzen aan. Dit is het moment dat u een kijkje moet gaan nemen in de wereld van het programmeren in VBA (Visual Basic for Applications). Met de programmeertaal VBA kunt u Office applicaties aanpassen aan uw wensen. Let op: VBA is geen Visual Basic, maar Visual Basic for Applications. VBA wordt alleen gebruikt in combinatie met Office programma's zoals MS Excel, MS Word of MS Access.

Tijdens deze training komt het gebruik van VBA in combinatie met Excel en Word aan de orde. Het is een algemene inleiding voor het programmeren in VBA.

Opmerkingen

Deze cursus wordt gegeven in de versie XP. Als u de cursus wilt volgen voor een andere versie, dan kunt u dit aangeven op het aanmeldingsformulier.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.