Excel 2003 Vervolg

Excel 2003 Vervolg Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 600,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

U werkt al enige tijd met Excel en bent er nu aan toe om sneller te leren werken. U wilt ook kennis maken met uitgebreidere functies van Excel. Tijdens de Excel Vervolg training worden de puntjes op de i gezet van de basistraining. U leert ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

Basiscursus Excel of soortgelijk. U kunt in ieder geval overweg met de 'som' en 'gemiddelde' functie van Excel.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

U werkt al enige tijd met Excel en bent er nu aan toe om sneller te leren werken. U wilt ook kennis maken met uitgebreidere functies van Excel.

Tijdens de Excel Vervolg training worden de puntjes op de i gezet van de basistraining. U leert manieren om sneller te werken en maakt kennis met enkele geavanceerde functies van Excel. Er wordt nog niet heel erg diep op de geavanceerde functies ingegaan.

Als u niet zeker weet of u alle basisvaardigheden beheerst hoeft u zich geen zorgen te maken. De docent zal dit met u doornemen en eventueel eerst op de basisvaardigheden ingaan.

Onderwerpen:
  • Absolute en relatieve celverwijzing
  • Opmaak
  • Grafisch weergeven van gegevens
  • Macro's opnemen en uitvoeren
  • Sjablonen maken
  • Zoeken en zoekfuncties (verticaal zoeken en horizontaal zoeken)
  • Statistische functies (gemiddelde, maximum, minimum en aantal)
  • Wiskundige functies (afronden, geheel, integer en absoluut)
  • Geneste functies
  • Bijzondere mogelijkheden met formules
  • Een standaard draaitabel maken

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Referenties

Mark Krijnen, Cofely Talent BV - "Locatie waar de training gegeven wordt, is erg goed bereikbaar. Tijden waarop de training plaatsvond, was erg prettig (10:00 - 17:00, dus niet te vroeg en niet al te lang). Training zelf was erg goed. Je had de ruimte om in eigen tempo te leren en eventueel langer stil te staan bij onderdelen waar je meer van wilt weten." Beoordeling: 7.7.

Y. van Bijnen- Hermans- "Goede training, heb er veel van geleerd en zal er met het werk zeker veel plezier van hebben. Beoordeling: 8.3.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.