Excel 2003 VBA

Excel 2003 VBA Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 650,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Wilt u meer dan er standaard mogelijk is met Excel, dan kunt u de mogelijkheden van Excel uitbreiden door te programmeren met VBA (Visual Basic for Applications), de programmeertaal voor Excel. Tijdens de cursus leert u de terminologie en de ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

De VBA/Visual Basic Inleiding training is vereist. Kennis en de vaardigheden op het niveau van de cursus Excel Vervolg zijn noodzakelijk.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Wilt u meer dan er standaard mogelijk is met Excel, dan kunt u de mogelijkheden van Excel uitbreiden door te programmeren met VBA (Visual Basic for Applications), de programmeertaal voor Excel.

Tijdens de cursus leert u de terminologie en de structuur van de taal VBA, u leert de code te genereren en aan te passen met behulp van de VBA editor. U maakt kennis met het objectmodel en de specifieke objecten (bibliotheek) van Excel. U leert Excel aan te sturen van uit de VBA code. U leert dialoogvensters, invoegtoepassingen, functies, menu's te maken.

Na de cursus bent u in staat om veel voorkomende handelingen en procedures in Excel te automatiseren en naar uw hand te zetten door het gebruik van macro's en VBA.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.