Access 2007 Vervolg

Access 2007 Vervolg Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 600,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

U heeft al ervaring met Access en bent in staat gegevens uit databases op te vragen met behulp van filters en queries. Nu wilt u leren zelf een database te bouwen. Hiervoor moet u weten hoe de tabellen gedefinieerd moeten worden en de relaties ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

De training Access Basis of enige ervaring met het opzetten van een eigen database. U heeft ervaring met het maken van tabellen, query's en eenvoudige formulieren.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

U heeft al ervaring met Access en bent in staat gegevens uit databases op te vragen met behulp van filters en queries. Nu wilt u leren zelf een database te bouwen. Hiervoor moet u weten hoe de tabellen gedefinieerd moeten worden en de relaties tussen de tabellen. Vervolgens wilt u de invulformulieren ontwerpen om gegevens in te voeren. De informatie uit de database moet ook in door u ontworpen rapportages weergegeven worden.

Tijdens de training Access Vervolg leert u een database op te zetten. U leert hoe u de tabellen en de relaties opbouwt en hoe u uiteindelijk de formulieren, queries en rapporten moet ontwerpen voor de invoer en de uitvoer.

Als u zelf al aan de slag bent gegaan met een database en ergens op problemen stuit, dan kunt u ook bij ons terecht. Het is dan erg belangrijk het probleem vooraf aan de docent te mailen. Als het mogelijk is dan zal de docent het probleem tijdens de training behandelen.

Naast de hieronder genoemde onderwerpen is het mogelijk op verzoek gerelateerde onderwerpen te behandelen.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.