Online Cursus Snellezen

Online Cursus Snellezen Cursus

Dé specialist in snellezen!

AanbiederMTcompany
NiveauVerdieping
Kosten 247,00
Meer informatie over MTcompany

Overzicht

Hoe kunt u uw vakliteratuur lezen in de helft van de tijd, zonder dat dit ten koste gaat van uw tekstbegrip? Hoe zorgt u ervoor dat u niet meer afgeleid raakt tijdens het lezen? En hoe kunt u de informatie op de lange termijn onthouden? In ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

De cursus is bestemd voor elke kenniswerker die in zijn-haar functie veel leeswerk verricht.

Benodigde kennis

Om deze cursus te volgen is geen vooropleiding vereist.  De cursus past zich aan aan het niveau van de deelnemer.

Programma

De Online Cursus Snellezen kan op ieder gewenst moment gevolgd worden.  Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. In elke module worden verschillende technieken van het snellezen behandeld. U wordt ... Volledig programma

Docent

Mark Tigchelaar studeerde Psychologie, is brein expert en geeft veel trainingen in snellezen, mindmappen en geheugentechnieken. Mark heeft  3 boeken over de onderwerpen geschreven en heeft persoonlijk meer dan 50.000 mensen opgeleid in de ... Meer informatie over docent

Kosten

U heeft onbeperkt toegang tot de 4 modules van de Online Cursus Snellezen.  Elke module duurt een half uur. Daarnaast kunt u gebruik maken van het extra onderdeel, waarin extra oefeningen en metingen zijn opgenomen om alle aangeleerde technieken verder te verbeteren.

Beschrijving

Hoe kunt u uw vakliteratuur lezen in de helft van de tijd, zonder dat dit ten koste gaat van uw tekstbegrip? Hoe zorgt u ervoor dat u niet meer afgeleid raakt tijdens het lezen? En hoe kunt u de informatie op de lange termijn onthouden? In samenwerking met de Open Universiteit hebben we een speciale methode ontwikkeld om dit te bereiken. Het unieke aan deze Online Cursus Snellezen is dat u persoonlijk begeleid wordt in de technieken.  Dit houdt in dat de cursus zich volledig aanpast aan uw manier van lezen!

Programma

De Online Cursus Snellezen kan op ieder gewenst moment gevolgd worden.  Het enige dat u nodig heeft is een computer met internetverbinding.

In elke module worden verschillende technieken van het snellezen behandeld. U wordt hierin persoonlijk begeleid om te kijken welke technieken voor u het beste werken. Ook past u de technieken gelijk toe op uw eigen vakliteratuur zodat u kunt ervaren hoe het in de praktijk werkt. Tussendoor kunt u vragen stellen aan de trainer en al uw scores worden bijgehouden in een persoonlijk profiel.

Docent

Mark Tigchelaar studeerde Psychologie, is brein expert en geeft veel trainingen in snellezen, mindmappen en geheugentechnieken. Mark heeft  3 boeken over de onderwerpen geschreven en heeft persoonlijk meer dan 50.000 mensen opgeleid in de technieken om meer uit het brein te halen.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 25 april 2013.