Overtuigen en beïnvloeden I

Overtuigen en beïnvloeden I Cursus

(4 cursusuren)

AanbiederPVU Opleidingen / Legal training
NiveauIntroductie
Kosten 375,00
Meer informatie over PVU Opleidingen / Legal training

Overzicht

Als advocaat bent u, bewust of onbewust, steeds bezig met beïnvloeden en overtuigen. Waarom lukt het soms wel en soms niet? Wat moet u doen als u vastloopt en de ander weer in beweging wilt krijgen? In deze cursus wordt nader ingegaan op de ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Advocaten (4 cursusuren)

Docent

Mr. Carolijn Beckers, werkte als advocaat te Eindhoven en te Breda. Ze was als docent verbonden aan de Vakgroep Privaatrecht aan de Universiteit te Tilburg. Voorts was zij geruime tijd werkzaam als rechter bij de Rechtbank Breda. Zij volgde een ... Meer informatie over docent

Beschrijving

Als advocaat bent u, bewust of onbewust, steeds bezig met beïnvloeden en overtuigen. Waarom lukt het soms wel en soms niet? Wat moet u doen als u vastloopt en de ander weer in beweging wilt krijgen? In deze cursus wordt nader ingegaan op de vraag hoe u invloed krijgt en die vergroot. We besteden daarbij niet alleen aandacht aan beïnvloeding van de directe omgeving, zoals kantoorgenoten, cliënten en collega's, maar ook wordt aandacht besteed aan beïnvloeding van de rechter. Na deze cursus bent u zich meer bewust van de middelen die u kunt inzetten en zult u sneller en effectiever uw invloed kunnen doen gelden.

De cursus kan zelfstandig worden gevolgd, maar kan ook aansluitend of voorafgaand aan de cursus "Overtuigen en beïnvloeden II", welke op 6 juni 2013 zal worden georganiseerd, worden gevolgd.

Docent

Mr. Carolijn Beckers, werkte als advocaat te Eindhoven en te Breda. Ze was als docent verbonden aan de Vakgroep Privaatrecht aan de Universiteit te Tilburg. Voorts was zij geruime tijd werkzaam als rechter bij de Rechtbank Breda. Zij volgde een opleiding tot professioneel trainer aan de TC University te Rotterdam. Momenteel is zij directeur van Meesterlijk Optreden, training en advies en werkt zij als docent / trainer voor de advocatuur.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 8 oktober 2013.