Echtscheiding en gezag

Echtscheiding en gezag Cursus

(4 cursusuren)

AanbiederPVU Opleidingen / Legal training
NiveauVerdieping
Kosten 375,00
Meer informatie over PVU Opleidingen / Legal training

Overzicht

Tijdens de cursus worden actualiteiten over de mogelijkheden om het ouderlijk gezag te regelen, de inhoud van het ouderschapsplan, omgangsregelingen en onderhoudsplicht in het kader van een echtscheiding besproken. Volledige omschrijving

Bestemd voor

Advocaten en gerechtsdeurwaarders (4 cursusuren)

Docent

Mr. dr. B.E.S. (Brigitte) Chin-A-Fat, mevrouw Chin-A-Fat studeerde rechten en psychologie aan de Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam. Na haar afstuderen in 1998 was zij als onderzoekster werkzaam aan de rechtenfaculteit van de VU. Vanaf 2003 tot ... Meer informatie over docent

PE-punten

Beschrijving

Tijdens de cursus worden actualiteiten over de mogelijkheden om het ouderlijk gezag te regelen, de inhoud van het ouderschapsplan, omgangsregelingen en onderhoudsplicht in het kader van een echtscheiding besproken.

Docent

Mr. dr. B.E.S. (Brigitte) Chin-A-Fat, mevrouw Chin-A-Fat studeerde rechten en psychologie aan de Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam. Na haar afstuderen in 1998 was zij als onderzoekster werkzaam aan de rechtenfaculteit van de VU.
Vanaf 2003 tot en met 2009 werkte zij als advocaat en mediator bij MannaertsAppels Advocaten en Notarissen te Breda. Vanaf 2009 werkt zij in Breda in haar eigen kantoor. Naast haar werkzaamheden als vFAS-advocaat en NMI-gecertificeerd mediator en "collaborative lawyer" publiceert zij en treedt zij regelmatig op als docent. Zij maakt tevens deel uit van het bestuur van de Vereniging Collaborative Divorce Holland.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 8 oktober 2013.