Opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar

Opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar Opleiding

BOA opleiding

Aanbieder112 Academy
NiveauIntroductie
Meer informatie over 112 Academy

Overzicht

Tijdens de basis opleiding BOA leert u conform de eindtermen van het examen van het ministerie van Justitie in tien lesdagen de noodzakelijke rechts- en wetsbepalingen. Bovendien zijn de vaardigheden van het opmaken van een proces-verbaal ... Volledige omschrijving

Programma

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen. De lesstof is afgestemd op de eindtermen van het Cito-examen voor buitengewoon opsporingsambtenaar en omvat de onderdelen rechts- en wetskennis en proces-verbaal. De vaardigheden in het opmaken van een ... Volledig programma

Docent

Wiel van Brandenburg is 35 jaar werkzaam geweest bij Politie Limburg-Noord in diverse functies. De laatste jaren werkte hij als senior rechercheur bij de afdeling Interregionaal Bureau Geld- en Waardeverkeer van de politie. Wiel is ... Meer informatie over docent

Beschrijving

Tijdens de basis opleiding BOA leert u conform de eindtermen van het examen van het ministerie van Justitie in tien lesdagen de noodzakelijke rechts- en wetsbepalingen. Bovendien zijn de vaardigheden van het opmaken van een proces-verbaal opgenomen in de opleiding.

De locatie in Sevenum beschikt over een uitstekend geoutilleerd computerlokaal voor het oefenen van de digitale toetsen rechtskennis en proces-verbaal en een eigen BOA lokaal verder wordt er praktijk gericht geoefend op het grote overdekte praktijkplein.

Volgens opgave van het Cito behoorde het slagingspercentage van BOA-cursisten van de 112 Academy (ism Politie Vormingscentrum) tot de hoogste score in het land.

Examengarantie

Indien u zakt voor het juridische deel van het examen en voldoet aan de voorwaarden m.b.t. de examengarantie, dan bieden wij u gratis examentraining aan ter voorbereiding op het volgende examen. Indien u zakt voor het onderdeel proces-verbaal en voldoet aan de voorwaarden m.b.t. de examengarantie, dan kunt u kiezen voor een dagdeel gratis examentraining of voor digitale begeleiding door de docent.

Deze opleiding kan in ons instituut te Sevenum of in onze dependance te Vaassen plaatsvinden maar ook op een externe locatie waarbij wij kunnen zorgen voor al de benodigde (computer) faciliteiten.

Programma

De opleiding bestaat uit 10 lesdagen. De lesstof is afgestemd op de eindtermen van het Cito-examen voor buitengewoon opsporingsambtenaar en omvat de onderdelen rechts- en wetskennis en proces-verbaal. De vaardigheden in het opmaken van een proces-verbaal zijn geïntegreerd in het onderdeel rechtskennis. U krijgt door een dagelijkse proeftoets inzicht in de tot dan toe verworven kennis

Docent

Wiel van Brandenburg is 35 jaar werkzaam geweest bij Politie Limburg-Noord in diverse functies. De laatste jaren werkte hij als senior rechercheur bij de afdeling Interregionaal Bureau Geld- en Waardeverkeer van de politie. Wiel is docent voor de BOA opleiding, opleiding service & intake bij de politie, opleiding arrestantenverzorging en docent voor de Basis Opleiding Recherche (BOR).

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 12 september 2012.