Time management

Time management Training

AanbiederMKB Cursus & Training
NiveauSpecialisatie
Meer informatie over MKB Cursus & Training

Overzicht

Komt u nog wel aan uzelf toe? Snakt u naar een betere planning van uw werkzaamheden? Hebt u altijd haast en is het werk voor uw gevoel nooit af? Dan zet deze training u op het spoor van een beter tijdbeheer. U leert hoe u doelgericht kunt werken ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

De training is bestemd voor mensen die efficiënter met hun tijd willen omgaan en meer werk willen verzetten in minder tijd.

Programma

Tijdens de training Time management kan de cursusleider, mede afhankelijk van de groepssamenstelling, bepaalde accenten leggen. De volgende onderwerpen komen aan de orde: Verantwoordelijkheid voor het tijdprobleem. Invloed op de ... Volledig programma

Kosten

Het cursusbedrag is exclusief BTW, een bijdrage van € 35,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Beschrijving

Komt u nog wel aan uzelf toe? Snakt u naar een betere planning van uw werkzaamheden? Hebt u altijd haast en is het werk voor uw gevoel nooit af? Dan zet deze training u op het spoor van een beter tijdbeheer. U leert hoe u doelgericht kunt werken en uw tijd efficiënter kunt besteden, met praktische tips om zo mee aan de slag te gaan.

Doelstelling
U leert uw prioriteiten te stellen, verantwoord 'nee' te zeggen en uw werkaanpak te verbeteren. U bent in staat uw eigen interne tijdverspillers systematisch aan te pakken en externe tijdverspillers te hanteren. U kunt effectief delegeren en systematisch plannen. U weet opkomende stress en burn-out te ontdekken en te voorkomen.

Programma

Tijdens de training Time management kan de cursusleider, mede afhankelijk van de groepssamenstelling, bepaalde accenten leggen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Verantwoordelijkheid voor het tijdprobleem.
  • Invloed op de tijd en persoonlijkheid.
  • Doelen en prioriteiten stellen.
  • Plannen en delegeren.
  • Assertiviteit en 'nee' zeggen.
  • Stress en burn-out.
  • Omgaan met en hanteren van tijdrovers.
  • Omgaan met tijdverspillers zoals storingen van e-mail, telefoon en binnenvallende bezoekers.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 19 juli 2012.