Management van stagnerende medewerkers: fit for the future

Management van stagnerende medewerkers: fit for the future Workshop

AanbiederMKB Cursus & Training
NiveauSpecialisatie
Meer informatie over MKB Cursus & Training

Overzicht

U bent zich ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij of zij de veranderingsbereidheid en flexibilitiet. De kunst is tijdig te ontdekken dat er sprake is van stagnatie, ook ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

De workshop is bestemd voor u, ondernemer, leidinggevende of personeelsmanager, die een veranderende organisatie naar de toekomst gidst.

Programma

Tijdens de workshop Management van stagnerende medewerkers zal geoefend worden met de GIDA-vragenlijst waarmee stagnatie vroegtijdig gesignaleerd wordt. Deze werkwijze kan de functioneringsgesprekken verdiepen, maar ook vervangen. De volgende ... Volledig programma

Kosten

Het cursusbedrag is exclusief BTW, een bijdrage van 25,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Beschrijving

U bent zich ervan bewust dat de uittredingsleeftijd verder zal stijgen. Wanneer een medewerker te vroeg afhaakt, verliest hij of zij de veranderingsbereidheid en flexibilitiet. De kunst is tijdig te ontdekken dat er sprake is van stagnatie, ook al is er volgens de betrokkene niets aan de hand. Zowel voor uw bedrijf, als voor uw medewerker, wilt u de resterende werkperiode tot een succes maken. Maar hoe doet u dat en wat heeft u daarvoor nodig? Daar geeft deze cursus antwoord op.

Doelstelling
U kunt stagnatie in uw personeelsbestand opsporen en gericht oplossen.

Programma

Tijdens de workshop Management van stagnerende medewerkers zal geoefend worden met de GIDA-vragenlijst waarmee stagnatie vroegtijdig gesignaleerd wordt. Deze werkwijze kan de functioneringsgesprekken verdiepen, maar ook vervangen. De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Wat is stagnatie in functioneren?
  • Signalen van stagnatie.
  • De fit functie - persoon.
  • De fit persoon - bedrijf.
  • De fit persoon - toekomst bedrijf.
  • Oefenen met het opsporen van stagnatie in de eigen organisatie.
  • Werkbare oplossingen ontdekken voor de eigen bedrijfsontwikkeling.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 17 juli 2012.