SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy

SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 7.380,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

De SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy is een uniek en gedegen opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot SUN Certified Java Enterprise Architect. Dit internationaal erkende certificaat vormt een bewijs van uw ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Software architecten en aankomende software architecten die een brede kennis willen opdoen over de architectuur en mogelijkheden van Java en die en zich ook willen certificeren in Java.

Benodigde kennis

Kennis van de basis aspecten van Java en ervaring met programmeren in Java is vereist.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

De SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy is een uniek en gedegen opleidingstraject waarmee u zich kunt certificeren tot SUN Certified Java Enterprise Architect. Dit internationaal erkende certificaat vormt een bewijs van uw technische kennis en expertise met betrekking tot het ontwerpen van de architectuur voor Java EE Java Enterprise applicaties in Java. Een SUN Java Certification wordt hoog gewaardeerd in de markt voor software ontwikkelaars. Bedrijven maken dankbaar gebruik van de kennis van Certified Java Developers voor het uitvoeren van software development projecten.

Wij deze hebben deze Java Academy samengesteld waardoor u zich met meer dan5% kortingkunt certificeren (in vergelijken met de losse cursussen).

Doorlooptijd - De SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy wordt 4 keer per jaar gegegeven en bestaat uit in totaal 18 cursusdagen in 12 weken. Ieder kwartaal start er een Academy. In het algemeen is het gezien de zwaarte van de stof af te raden om de modules kort achter elkaar te volgen. Veeleer ligt het voor de hand een of meer modules in het eerste kwartaal te volgen, vervolgens een of meer modules in het tweede kwartaal enzovoort. Een doorlooptijd van 1 jaar is niet ongebruikelijk, maar bij een hoog kennisniveau en leervermogen kan het ook sneller.

Na het succesvol doorlopen van de SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy bent u in staat de architectuur van Java Enterprise applicaties vast te stellen die gebruik maken van Servlets, JSP's, Web Services, Enterprise Java Beans en aanverwante technologieen. Ook leert u object georienteerd analyseren en ontwerpen met UML en veel voorkomende Design Patterns. Gedurende de opleiding leert u verder werken met Eclipse, UML en Rational Rose.

Programma opzet

De SUN Certified Java EA Java Enterprise Architect Academy bestaat uit een reeks modules die logisch op elkaar volgen en die opleiden tot examens. De opzet van de Academy is er op gericht dat u na afloop van iedere module uw kennis verder verwerkt door middel van zelfstudie en door praktijkervaring op te doen. Na afloop van de module krijgt u daartoe de beschikking over cases om het geleerde te oefenen en in praktijk te brengen. Alvorens het echte examen te doen krijgt u de kans uw kennis te testen door het doen van proefexamens. Na het behalen van het examen verkrijgt u de daarbij horende certificatie.

Het Sun Certified Enterprise Architect traject (18 cursusdagen) bestaat uit 4 cursussen, 3 cases, 1 test, en 1 examen (3 delen). De onderdelen vinden op de volgende volgorde plaats:

  • Cursus Object Oriented Analysis and Design using UML - 5 dagen
  • Case ACJAV3 Object Oriented Analysis and Design (een aantal exercises en cases).
  • Cursus Design Patterns - 3 dagen
  • Cursus EJB 3.0 with JBoss (JAV801) - 5 dagen
  • Case ACJAV6 Java Enterprise Programming (een aantal exercises en cases).
  • Cursus Architecting and Designing Java EE Applications (JAV425) - 5 dagen.
  • Case ACJAV9 Java Enterprise Architecture (een aantal exercises en cases).
  • Tests TSJAV9 Java Enterprise Architect.
  • Examdeel 310-051: Sun Certified Enterprise Architect for Java 2 Platform, Enterprise Edition (Multi-choice exam)
  • Examdeel 310-300A: Sun Certified Enterprise Architect for Java 2 Platform, Enterprise Edition (Assignment)
  • Examdeel 310-061: Sun Certified Enterprise Architect for Java 2 Platform, Enterprise Edition (Essay Exam).

Cases, Tests en Examens

Na afloop van diverse modules krijgt u een aantal exercises of eencaseom hetgeen in een module is geleerd toe te passen. De cases hebben betrekking op voorbeelden uit de praktijk van de software ontwikkeling en dragen een zakelijk karakter. De uitwerking van de exercises of de case wordt na verloop van tijd aan u uitgereikt.

Na afloop van modules die voorafgaan aan het examen voor het certificaat krijgt utestsdie de voorbereiding vormen op het examen. De testen zijn representatief voor het examen. Aan de hand van de tests kunt u zich een beeld vormen of u voldoende kennis heeft om het examen te kunnen halen.

Tijdens de Academy kan men 1 SUNexamenafleggen dat uit 3 onderdelen bestaat. Het eerste deel van het examen bestaat uit multiple choice vragen. Voor het tweede deel moet een case study worden uitgevoerd en opgeleverd. Het derde deel is een zogeheten essay examen met open vragen over de uitgevoerde case study. Na het uitvoeren van het multiple choice examen, de case study en het essay gedeelte verkrijgt men het bijbehorende certificaat. Het examen is bij de prijs inbegrepen.

Opmerkingen

Let op!
  • De trainingen kunnen worden gevolgd tot 24 maanden na aanvangsdatum van de eerste training.
  • Het traject wordt in 1 keer gefactureerd en deze factuur dient voorafgaand aan de eerste training te zijn voldaan.
  • De prijzen van Academies zijn inclusief examenvouchers.

Leermethode - Klassikaal, Open rooster, met mentor. De modules worden gevolgd op basis van open rooster, hetgeen betekent dat cursisten van verschillende bedrijven aan de opleidingen deelnemen. Na afloop van modules krijgt u de beschikking over cases om het geleerde te oefenen. Gedurende de Academy kunt u per email vragen stellen aan een mentor. Deze vragen worden verzameld, en doorgespeeld aan de docent van de volgende module in de Academy. In collectief verband worden de vragen dan beantwoord.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 3 februari 2012.