Linux LPI Examentraining

Linux LPI Examentraining Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 395,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Linux is 's werelds bekendste open source besturingssysteem. Ontzettend veel internetservers en kantoorservers maken er gebruik van. Linux is open source en dus gratis te gebruiken!Het doel van deze 1-daagse cursus is u klaar te stomen voor de ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze cursus is bedoeld voor hen die zich op Linux gebied willen laten certificeren door een wereldwijd erkend en open certificeringsinstituut.

Benodigde kennis

Voor deze cursus wordt voorkennis verwacht op het niveau van Linux Systeembeheer.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Proefexamen (101) voor een eerste indruk. Het Linux Professional Institute. Overzicht LPI certificeringen. Het LPIC-1 programma. De aanvraag en het verloop van het examen. Nuttige ... Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Linux is 's werelds bekendste open source besturingssysteem. Ontzettend veel internetservers en kantoorservers maken er gebruik van. Linux is open source en dus gratis te gebruiken!Het doel van deze 1-daagse cursus is u klaar te stomen voor de LPIC-1 (Linux Professional Institute Certificering level 1) certificering.

Opmerkingen

De cursus wordt gegeven aan de hand van een cursusmap met proefexamens en andere relevante informatie. Daarnaast krijgt u het boek:"Linux Professional Institute Certification Study Guide" mee van Uitgeverij Sybex USA, 612 blz. ter waarde van EUR 52,90.

Indien u deze cursus met 2 of meer collega's wenst te volgen maar hierboven geen geschikte datum kunt vinden, kunnen we in veel gevallen voor u een extra datum inplannen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Proefexamen (101) voor een eerste indruk.
  • Het Linux Professional Institute.
  • Overzicht LPI certificeringen.
  • Het LPIC-1 programma.
  • De aanvraag en het verloop van het examen.
  • Nuttige bronnen met informatie
  • Gezamelijke bespreking van examenvragen.
  • Afsluitend nogmaals een proefexamen (102) met bespreking.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.