MCTS: Windows Server 2008 Active Directory Configuration

MCTS: Windows Server 2008 Active Directory Configuration Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 3.160,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Algemeen Met de MCTS: Windows Server 2008 Active Directory Configuration certificering toont aan dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt voor het onderhoud, beheer en ontwerp van de Active Directory van Windows Server 2008. De Active ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Specialisten in een Microsoft Technologie, zoals de Windows Server 2008, zijn veelal werkzaam als systeembeheerders en netwerkspecialisten in de grotere organisatie. Uiteraard is deze certificering op andere niveaus en voor zelfstandige IT-professionals ook goed toepasbaar. Indien u niet direct werkzaam bent met de Windows Server kan deze certificering een passende aanvulling zijn om uw algehele kennis en technologisch begrip te vergroten en een bredere kijk te ontwikkelen op IT-omgevingen.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Algemeen

Met de MCTS: Windows Server 2008 Active Directory Configuration certificering toont aan dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt voor het onderhoud, beheer en ontwerp van de Active Directory van Windows Server 2008. De Active Directory is een onderdeel dat door Microsoft is ingebouwd in de Windows server om u in staat te stellen rechten en instellingen toe te kennen aan de verschillende gebruikers van het netwerk. Zo kunt u vanaf een centrale plaats in de organisatie het beheer voeren. U kunt via de Active Directory bijvoorbeeld automatisch software installeren op de verschillende aangesloten werkstations. Tijdens het behalen van deze certificering leert u te werken met de verschillende services die de Active Directory ondersteund en ontwikkelt u kennis van de rollen die de Active Directory kan vervullen. Daarnaast raakt u bekend met Group Policies en Certificate Management.

Het trainingstraject dat Learnit u aanbiedt ter voorbereiding op het examen duurt 8 dagen.

Voorkennis

Het is wenselijk als u al enige jaren werkervaring hebt met de Windows Server.

Voorbereidende cursussen

  • Configuring and Troubleshooting Identity & Access Solutions with Windows Server 2008 Active Directory
  • Configuring Windows Server 2008 Active Directory Domain Services

Vervolgcursussen

  • MCITP: Enterprise Administrator
  • MCITP: Server Administrator
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.