MCTS: SQL Server 2005, Business Intelligence - Implementation and Maintenance

MCTS: SQL Server 2005, Business Intelligence - Implementation and Maintenance Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 3.555,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Algemeen Met deze MCTS: SQL Server 2005 certificering kunt u aantonen dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt met betrekking tot het implementeren en onderhouden van Business Intelligence (BI)-oplossingen. Daarnaast kunt u omgaan met ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Specialisten in een Microsoft Technologie, zoals SQL Server 2005, zijn veelal werkzaam als systeembeheerders, database ontwikkelaars en ontwikkelaars op het gebied van business intelligence. Ook indien u niet direct werkzaam bent met de SQL Server kan deze certificering een passende aanvulling zijn om uw algehele kennis en technologisch begrip te vergroten en zodoende een bredere kijk te ontwikkelen op IT omgevingen.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Algemeen

Met deze MCTS: SQL Server 2005 certificering kunt u aantonen dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt met betrekking tot het implementeren en onderhouden van Business Intelligence (BI)-oplossingen. Daarnaast kunt u omgaan met de business intelligence tool suite binnen de SQL Server 2005, waarmee u BI oplossingen kunt ontwikkelen die u vervolgens leert implementeren en beheren in uw IT omgeving. U doet kennis op van database schema's en u leert fouten opsporen en problemen oplossen op het gebied van BI. Daarnaast weet de BI-Specialist te werken met het .NET Framework van Microsoft. Hiermee kunt u applicaties die werken met verschillende programmeertalen met elkaar verbinden. Daarnaast leert u database-queries te schrijven, server analyses te maken en server rapportages te generen. Het trainingstraject dat Learnit u aanbiedt ter voorbereiding op de examens duurt 9 dagen.

Voorkennis

Course 2071: SQL Server 2000 Querying

Vervolgcursussen

  • MCITP: SQL Server 2005 - Business Intelligence Developer
  • MCITP: SQL Server 2005 - Database Administrator
  • MCITP: SQL Server 2005 - Database Developer
  • Tuning and Optimizing Queries Using Microsoft SQL Server 2005
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.