MCTS: Microsoft Exchange Server 2007 - Configuration

MCTS: Microsoft Exchange Server 2007 - Configuration Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 2.765,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

De Microsoft Exchange Server wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen tussen verschillende gebruikers van databases. De Exchange Server wordt in vrijwel iedere grotere organisatie met een Microsoft-infrastructuur gebruikt. De belangrijkste ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Specialisten in een Microsoft Technologie, zoals de Exchange Server 2007, zijn veelal werkzaam als systeem- en netwerkbeheerders.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

De Microsoft Exchange Server wordt gebruikt om gegevens uit te wisselen tussen verschillende gebruikers van databases. De Exchange Server wordt in vrijwel iedere grotere organisatie met een Microsoft-infrastructuur gebruikt. De belangrijkste functies van de Exchange Server zijn het uitwisselen van elektronische informatie, zoals e-mail, groepskalenders en het delen van contacten en taken. Maar ook de toegang tot data op internet en de opslag van data worden door de Server beheerd.

Met de Microsoft Exchange Server 2007-certificering op zak beschikt u over de optimale expertise voor het integreren en beheren van een Messaging Environment, waarbij u gebruik maakt van de Exchange Server 2007. In de training leert u de Exchange Server te installeren, monitoren, beheren, beveiligen, en probleemoplossend te werk te gaan. Daarnaast doet u kennis op van de beveiliging van de data-uitwisseling.

Voorkennis

Deelnemers hebben bij voorkeur ruime werkervaring met de Windows Server 2000 of Windows Server 2003 en kennis van Windows 2000/2003 Active Directory.

Het trainingstraject dat u voorbereidt op de examens duurt 7 dagen.

Voorbereidende cursussen

  • Introduction to Installing and Managing Microsoft Exchange Server 2007
  • Recovering Messaging Servers and Databases using Microsoft Exchange Server 2007
  • Managing Messaging Security using Microsoft Exchange Server 2007
  • Monitoring and Troubleshooting Microsoft Exchange Server 2007

Vervolgcursussen

  • MCITP: Enterprise Messaging Administrator
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.