MCTS: Managing Projects with Microsoft Office Project 2007

MCTS: Managing Projects with Microsoft Office Project 2007 Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 1.185,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

In een complexe werkomgeving is het vaak lastig om het overzicht over alle projecten te houden. Het managen van budgetten, het inzichtelijk maken van de tijdsplanning en het presenteren van overzichtelijke rapportages zijn activiteiten die ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze certificering richt zich op projectmanagers en medewerkers die betrokken zijn bij de projectplanning. Behalve planning komen het coördineren, budgetteren en het ondersteunen van andere MS Project-gebruikers aan bod.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

In een complexe werkomgeving is het vaak lastig om het overzicht over alle projecten te houden. Het managen van budgetten, het inzichtelijk maken van de tijdsplanning en het presenteren van overzichtelijke rapportages zijn activiteiten die essentieel zijn voor een efficiënte werkwijze. MS Project is een tool die alle facetten van uw project op overzichtelijke wijze managet. Een tool die u in een oogopslag laat zien wie voor welke taken verantwoordelijk zijn en wanneer deze taken gereed moeten zijn. Maar waarmee u ook een transparant projectsplan kunt aanmaken, werkt met kalenders en deadlines én gebruik kunt maken van resources en rapporten. Deze certificering toont aan dat u bekend bent met de ins en outs van MS Project en inzicht hebt in de mogelijkheden om het projectmanagement eenvoudiger te maken.

Voorkennis

Deelnemers hebben bij voorkeur al enige ervaring met MS Project en basiskennis van projectmanagement. Daarnaast is ervaring met Excel aanbevolen.

Het trainingstraject dat u voorbereid op de examens duurt 3 dagen.

Vervolgcursussen

  • MCITP: Enterprise Project Management with Microsoft Office Project Server 2007
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.