MCITP: Server Administrator

MCITP: Server Administrator Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 1.975,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Algemeen Met de MCITP: Server Administrator certificering toont u aan dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt omtrent de informatievoorziening en de stabiliteit van de Windows Server en alles wat daarmee samenhangt. Na het behalen ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Specialisten in een Microsoft Technologie, zoals de Windows Server 2008, zijn veelal werkzaam als systeembeheerders en netwerkspecialisten in de grotere organisatie. Uiteraard is deze certificering op andere niveaus en voor zelfstandige IT-professionals ook goed toepasbaar. Indien u niet direct werkzaam bent met de Windows Server kan deze certificering een passende aanvulling zijn om uw algehele kennis en technologisch begrip te vergroten en een bredere kijk te ontwikkelen op IT-omgevingen.

Het trainingstraject dat Learnit u aanbiedt ter voorbereiding op de examens duurt 5 dagen. Indien u ook de voorbereiding op de TS Examens nog moet doen dan duurt het traject tot MCITP: Server Administrator ongeveer 23 dagen.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Algemeen

Met de MCITP: Server Administrator certificering toont u aan dat u over specifieke kennis en vaardigheden beschikt omtrent de informatievoorziening en de stabiliteit van de Windows Server en alles wat daarmee samenhangt. Na het behalen van dit certificaat kunt u probleemoplossend te werk gaan en adequaat ingrijpen indien storingen zich voordoen. Daarnaast leert u de Windows server 2008 technologie op een efficiënte manier beheren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de functionaliteiten waar deze server voor gebouwd is. U leert hoe u een plan op kunt stellen om de server te installeren en u wordt getraind op de uitvoering hiervan. Daarnaast kunt u na het volgen van de trainingen beveiliging hieraan toe voegen, updates uitvoeren, monitoren en probleemoplossend te werk te gaan. Klik op de trainingen voor meer onderwerpen.

Deze certificering is één van de belangrijkste certificeringen die Microsoft aanbiedt voor de Windows Server 2008. De certificering is dé erkenning als het gaat om het aantonen van specialistische kennis voor functies als Windows Server beheerder, Systeembeheerder en Netwerkbeheerder.

Voorkennis

Voordat u de examens van deze certificering kunt doen, moet u in het bezit zijn van 2 MCTS certificeringen:

  • Windows Server 2008 Active Directory, Configuring
  • Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring

Na dit traject volgt er een trainingstraject van 5 dagen ter voorbereiding op het MCITP Examen

Examens

De examinering maakt geen standaard onderdeel uit van het opleidingstraject. Na afloop van het opleidingstraject kunt u eventueel in overleg met Learnit bepalen waar en wanneer u wilt deelnemen aan de examens. In overleg met de docent kunt u een inschatting maken van de tijd die u nog nodig denkt te hebben ter voorbereiding op deze examens, zodat uw slagingskans wordt vergroot.

Voorbereidende cursussen

  • Planning and Administering Windows Server 2008 Servers
  • MCTS: Windows Server 2008 Active Directory Configuration
  • MCTS: Windows Server 2008 Network Infrastructure Configuration
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.