Practical legal english

Practical legal english Cursus

AanbiederOSR Juridische Opleidingen
Kosten 490,00
Data en locatie(s) Nader bekend te maken.
Meer informatie over OSR Juridische Opleidingen

Overzicht

Je hebt verantwoordelijk werk en je rol is van wezenlijk belang. Je bent de spil tussen advocaat en cliënt en andere juridische spelers binnen de dagelijkse praktijk. De juridisch secretaresse dient te beschikken over meer dan de ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Jurist overig, Juridisch secretaresse/ medewerker, Schadebehandelaar

Programma

Besproken worden: - introductie Engelse juridische procedures en de belangrijkste functies en instanties - brieven/e-mails/faxen schrijven ( begin en eind van elk type; toon/stijl; handige zinnen) - bellen en gebeld worden ('telefoon ... Volledig programma

Docent

mevr. E.V. van der Louw werkzaam bij E.V. van der Louw Meer informatie over docent

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Je hebt verantwoordelijk werk en je rol is van wezenlijk belang. Je bent de spil tussen advocaat en cliënt en andere juridische spelers binnen de dagelijkse praktijk. De juridisch secretaresse dient te beschikken over meer dan de secretariële vaardigheden. Zij dient te beschikken over de meest essentiële juridische kennis en de meest essentiële vaardigheden zoals klantgerichtheid, accuratesse, integriteit, snel kunnen schakelen en een spin in ’t web zijn. Ondersteunen en meewerkend denken horen ook bij de juridisch secretaresse.

In de uitvoering van je werk kom je regelmatig in aanraking met de Engelse taal. Deze cursus bied je gereedschap voor zowel mondelinge als schriftelijke communicatie in veel voorkomende situaties. U vermijdt pijnlijke fouten en bevordert een prettig contact. Beheersing van basisengels bevordert je professionele vakkkundigheid intern en extern kantoor.

Deze training leent zich overigens uitstekend voor een in-company uitvoering.Komt u als secretaresse.

Leerdoelen

Na deze training heeft de cursus het juiste gereedschap op zak om zowel schriftelijk als mondeling in het Engels te kunnen communiceren in veel voorkomende situaties in de juridische praktijk.

Overige informatie

Korting:

Bij gelijktijdige inschrijving voor 3 of meer cursussen/trainingen (voor juridisch secretaresses) ontvang je 10% korting. Bij gelijktijdige inschrijving voor 5 of meer cursussen/trainingen(voor juridisch secretaresses) ontvang je maar liefst 20% korting. Op deze actie zijn de voorwaarden van de algemene kortingsregeling van toepassing.

Programma

Besproken worden:

- introductie Engelse juridische procedures en de belangrijkste functies en instanties

- brieven/e-mails/faxen schrijven ( begin en eind van elk type; toon/stijl; handige zinnen)

- bellen en gebeld worden ('telefoon Engels'/beleefd zijn; maken, regelen, afzeggen afspraken)

- cliënten en collega's op kantoor ontmoeten ('meet and greet', 'social English', handige zinnen)

- oefenen in schrijven en telefoneren

- tijdens de cursus komen woordenschat en grammatica aan de orde voor zover relevant

Docent

  • mevr. E.V. van der Louw werkzaam bij E.V. van der Louw
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 12 december 2013.