Introductie UAV-GC

Introductie UAV-GC Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten 495,00
Meer informatie over Elsevier Opleidingen

Overzicht

Resultaat Met deze opleiding verwerf je basiskennis van de UAV-GC 2005, leer je de documentenstructuur kennen en krijg je inzicht in het opstellen van een vraagspecificatie. Voor wie Je bent directievoerder, projectleider, toezichthouder, ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Beschrijving

Resultaat
Met deze opleiding verwerf je basiskennis van de UAV-GC 2005, leer je de documentenstructuur kennen en krijg je inzicht in het opstellen van een vraagspecificatie.
Voor wie
Je bent directievoerder, projectleider, toezichthouder, adviseur of anderszins betrokken bij het opstellen of uitvoeren van geïntegreerde contracten in de grond-, wegen- en waterbouw.
Inhoud
Tijdens de opleiding leer je meer over de volgende onderwerpen:
  • De structuur van de UAV-GC 2005;
  • Verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden;
  • Opstellen van de Basisovereenkomst met bijbehorende annexen;
  • Opstellen van de vraagspecificatie;
  • Opstellen van de verschillende contractdocumenten.
Praktijkgedeelte
De opleiding bestaat uit schriftelijk lesmateriaal en een bijeenkomst.Tijdens die bijeenkomst werk je praktijkcases uit. De opleiding kan desgewenst in-company plaatsvinden.
Verklaring van deelname
Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.
Boeken
Voor deze opleiding heb je een extra boek nodig. De aanvullende kosten hiervoor bedragen ongeveer EUR 50,-. Het boek kun je online via Selexyz studieboeken bestellen. Klik op het logo voor een overzicht van de boeken en bestel direct. Natuurlijk kun je ook een andere leverancier kiezen.

 



* Cateringkosten vallen onder het 6% BTW-tarief