Beheer en Verkeer

Beheer en Verkeer Opleiding

AanbiederElsevier Opleidingen
Kosten 2.950,00
Meer informatie over Elsevier Opleidingen

Overzicht

Voor wie Medewerkers van beheerdiensten van droge infrastructuur, die belast zijn met het dagelijks beheer van de wegen, zoals inspecteurs, opzichters, rayonmedewerkers, toezichthouders en kantonniers van Rijkswaterstaat, provincies of gemeente. ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Beschrijving

Voor wie
Medewerkers van beheerdiensten van droge infrastructuur, die belast zijn met het dagelijks beheer van de wegen, zoals inspecteurs, opzichters, rayonmedewerkers, toezichthouders en kantonniers van Rijkswaterstaat, provincies of gemeente. Dit kunnen zowel startende medewerkers zijn, als mensen met meer relevante werkervaring. Ook medewerkers van aannemingsbedrijven en ingenieursbureaus die te werk gesteld zijn in de betreffende sector, behoren tot de doelgroep. Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk. Enige ervaring als wegbeheerder is een pré. Het niveau is LBO+/MBO-niveau.
Inhoud
In totaal volg je 4 modules. Het is ook mogelijk om voor iedere module afzonderlijk in te schrijven.
  1. Juridisch- en veiligheidskader
  2. Verkeersmaatregelen
  3. Technische wegaspacten en meubilering
  4. Communicatieve vaardigheden 

De Leergang Beheer en Verkeer is modulair opgebouwd. Bekijk het schema.

Certificaat

Wanneer je alle 4 modules met voldoende resultaat hebt doorlopen ontvang je het overkoepelend certificaat 'Beheer en Verkeer'.
Inclusief maaltijdkosten
Tarieven voor de modules van de leergang Beheer en Verkeer zijn inclusief lunchkosten.

Boeken
Voor deze opleiding heb je extra boeken nodig. De aanvullende kosten hiervoor bedragen ongeveer EUR 100,-. De boeken kun je online via Studystore bestellen. Klik op het logo voor een overzicht van de boeken en bestel direct. Natuurlijk kun je ook een andere leverancier kiezen.