Timemanagement in Outlook

Timemanagement in Outlook Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Kosten 350,00
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

'Voor vandaag is mijn werk af!' is een praktische workshop waarin u de in's en out's van Outlook leert kennen. Ook wordt er een theorethische link gelegd naar time management. U leert hoe u het in uw eigen situatie kunt toepassen ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma
Inschrijven

Beschrijving

'Voor vandaag is mijn werk af!' is een praktische workshop waarin u de in's en out's van Outlook leert kennen. Ook wordt er een theorethische link gelegd naar time management. U leert hoe u het in uw eigen situatie kunt toepassen en hoe u daarbij hulpmiddelen in Outlook kunt inzetten. Een goed gevoel overhouden aan uw werkdag: dat is wat u wilt bereiken. In de zekerheid dat u uw afspraken bent nagekomen, geen relaties, collega's of uzelf hebt teleurgesteld, op tijd naar huis gaat en morgen weer met een fris hoofd aan de slag kunt. Met zin in uw werk. En ruimte voor creativiteit en nieuwe ideeën Wij reiken u de basics van Timemanagement aan en u leert deze toepassen met in Outlook. Het worden twee inspirerende avonden volgens het recept Kort en Krachtig, Direct Toepasbaar, Geen Files en Direct Terugverdienen.

DOELSTELLINGEN

Hoe weet u waarop u uw energie moet richten en wat u moet negeren? Waar gaat u achteraan en wat laat u liggen? U kunt niet alles!



TAKEN

U moet zoveel doen en u weet niet waar u moet beginnen. Maak uw hoofd leeg en zet alles overzichtelijk op een rij. Taken goed indelen in Outlook helpt daarbij.



PRIORITEREN

Stel dat u weet wat u doen moet, wát doet u dan het eerst? U kunt maar één ding tegelijk en alles lijkt haast te hebben. Hoe maakt u onderscheid?



PLANNEN

Uw takenlijst omvat werk tot-aan-de-zomervakantie en uw werkdag heeft maar een beperkt aantal uren. Hoe pakt u dat aan? En waar plaatst u terugkerende verplichtingen?



AGENDA'S DELEN

U bepaalt uw eigen planning, maar uw collega's en superieuren hebben ook een agenda. Wanneer moet wat? En wat is realistisch en haalbaar?



MAIL ONTVANGEN

Stel Outlook zo in dat u bepaalt wanneer de mail binnenkomt. Zo kunt u de afhandeling van de mail strak inplannen. Hoe archiveert u en hoe Outlook inzetten voor communicatie, agenda beheer, CRM beheer en takenlijsten.

Voor iedereen die outlook nu echt wil gaan gebruiken en hiermee tijdwinst wil boeken.

Voor deelname aan deze cursus dienen de deelnemers: Ervaring te hebben als business professionals die standaard werken met Outlook en Microsoft Office. Gewerkt te hebben met Outlook als communicatieplatform, in het bijzonder middels e-mail, afspraken en herinneringen en taken. Besef te hebben van time management principes en controle willen houden over hun werkdag.