Praktijkdag heftruck of reachtruck

Praktijkdag heftruck of reachtruck Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Kosten 245,00
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

Deze aanvullende praktijkdag reachtruck is bedoeld voor medewerkers die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat en met 1 extra dag ook hun reachtruckcertificaat willen behalen. In de Arbo-wet wordt gesproken over "specifieke ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma
Inschrijven

Beschrijving

Deze aanvullende praktijkdag reachtruck is bedoeld voor medewerkers die al in het bezit zijn van een heftruckcertificaat en met 1 extra dag ook hun reachtruckcertificaat willen behalen. In de Arbo-wet wordt gesproken over "specifieke deskundigheid" wat inhoudt dat men met een heftruckcertificaat niet op een reachtruck mag rijden. Bovendien is een onderneming in het kader van de Arbo-wet verplicht de betreffende werknemers grondig te laten instrueren ook met betrekking tot reachtruck en veiligheid. Door een aanvullende praktijkdag "veilig werken met de reachtruck" te volgen kan men naast het heftruckcertificaat ook het reachtruckcertificaat halen. Deze cursus is natuurlijk ook bedoeld voor reachtruckbestuurders die hun heftruckcertificaat willen halen.

- Dagelijks onderhoud (rijklaar maken)

- Bediening en besturing

- Koud stapelen en palletstellingen

- Laden en lossen

- Onderhoud batterij

- Werken in smalle gangen

Heftruck of reachtruckchauffeurs die in het bezit zijn van een geldig certificaat Veilig werken met de heftruck of reachtruck en die breder inzetbaar willen zijn.

Reeds in het bezit van een geldig heftruck of reachtruck certificaat