Workshop SQL

Workshop SQL Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 630,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Deze workshop is ook geschikt om de SQL kennis te toetsen of om extra te oefenen met de SQL stof. Ook kan deze workshop dienen ter voorbereiding op het OCP-examen Introduction to Oracle9i: SQL. Opmerkingen Deze cursus kunt u iedere werkdag ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze workshop is bedoeld voor personen die extra willen oefenen met de SQL leerstof of die zich willen voorbereiden op het OCP-examen "Introduction to Oracle9i: SQL".

Benodigde kennis

  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • De cursus Oracle Database 10g: SQL fundamenten deel I of vergelijkbare kennis.
  • De cursus Oracle9i SQL of vergelijkbare kennis.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: DDL statements DML statements Meerdere tabellen SQL*PLus Beveiliging. Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Deze workshop is ook geschikt om de SQL kennis te toetsen of om extra te oefenen met de SQL stof. Ook kan deze workshop dienen ter voorbereiding op het OCP-examen Introduction to Oracle9i: SQL.

Opmerkingen

Deze cursus kunt u iedere werkdag starten!

Lesmethoden - Persoonlijk begeleide.

Het cursusmateriaal is modulair opgebouwd. Ieder hoofdstuk uit het cursusmateriaal start met een theoretisch deel. Dit gedeelte wordt door de deelnemer in eigen tempo doorlopen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hands-on voorbeelden. Doordat de deelnemer actief met de theorie bezig is, beklijft deze beter. Onduidelijkheden of vragen worden door de docent persoonlijk toegelicht. Naast het doorspreken van de opdrachten kan de docent aanvullingen geven en specifieke vragen van de deelnemer, bijvoorbeeld uit zijn werksituatie, beantwoorden. Om persoonlijke aandacht te garanderen kunnen per docent maximaal acht deelnemers begeleid worden.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • DDL statements
  • DML statements
  • Meerdere tabellen
  • SQL*PLus
  • Beveiliging.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.