Microsoft Small Business Server 2003

Microsoft Small Business Server 2003 Cursus

MCP Trainer

AanbiederLearnit Training
Kosten 1.710,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Microsoft Small Business Server richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Small Business Server biedt mogelijkheden zoals: bestandsdeling, e-mail, faxen, internettoegang en de mogelijkheid bedrijfs-applicaties uit te voeren. Het doel van deze ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

IT-consultants en systeembeheerders die werken voor en met het midden- en kleinbedrijf en daar verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning en het beheer van een Windows-netwerkomgeving gebaseerd op Small Business Server 2003 en Windows Server 2003.

Benodigde kennis

  • Kennis op het niveau van A+ en Network+.
  • Basiskennis van Active Directory en Group Policy op het niveau van de cursus Active Directory Overview.
  • Ervaring met Microsoft Small Business Server 2003 is aanbevolen.
Beginnende systeembeheerders kunnen ook de klassikale training MS Network Solution for the Small and Medium-sized Business (M2395)) volgen.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Designing a Business Network Solution - Windows SBS network, implementation plan. Installing and upgrading to Windows SBS 2003 Configuring SBS 2003 by completing the to-do list ... Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Microsoft Small Business Server richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Small Business Server biedt mogelijkheden zoals: bestandsdeling, e-mail, faxen, internettoegang en de mogelijkheid bedrijfs-applicaties uit te voeren.

Het doel van deze 3,5-daagse cursus is het laten opdoen van ervaring (IT-consultants, beheerders en supportmedewerkers) met het installeren, configureren en beheren van Microsoft Small Business Server (SBS) 2003 en Windows Server 2003 Standard Edition.

Opmerkingen

De cursus bestaat uit een kickoff van 1,5 uur aan het einde van de werkdag, 3 cursusdagen om de 2 weken, zelfstudie, begeleiding via de Etrainer® e-leeromgeving, Transcender proefexamens en tenslotte het examen met slagingsgarantie. De cursus wordt gegeven met MOC-materiaal (M2395) en helpt bij de voorbereiding op examen 70-282: Designing, Deploying, and Managing a Network Solution for a Small- and Medium-Sized Business.

Vervolgopleiding

Werkplekbeheer in een Win2K Terminal Services-omgeving, Supporting Users Running MS Windows XP (M2261) en Supporting Users Running Applications on MS Windows XP (M2262) en bijvoorbeeld Exchange Server- en ISA Server-cursussen.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Designing a Business Network Solution - Windows SBS network, implementation plan.
  • Installing and upgrading to Windows SBS 2003
  • Configuring SBS 2003 by completing the to-do list
  • Managing messaging and collaboration in SBS 2003
  • Managing and monitoring Windows SBS 2003
  • Installing or upgrading to Windows Server 2003
  • Configuring Windows Server 2003
  • Securing a Windows Server 2003 network
  • Managing Windows Server 2003.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.