3D Studio Max

3D Studio Max Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 1.248,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

3d Studio Max is een vrijwel onbegrensd programma om de ruimte te veroveren. Voor een groot aantal professionele toepassingen is dit het aangewezen pakket. 3d Studio Max wordt gebruikt voor het visualiseren van producten; het realistisch weergeven ... Volledige omschrijving

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Basisprincipes - tweedimensionaal werken, driedimensionaal werken Het programma - schermindeling van 3ds max,menu's, dialoogvensters Transformeren - 'standard ... Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

3d Studio Max is een vrijwel onbegrensd programma om de ruimte te veroveren. Voor een groot aantal professionele toepassingen is dit het aangewezen pakket. 3d Studio Max wordt gebruikt voor het visualiseren van producten; het realistisch weergeven van architectuur-ontwerpen; het creeren van special effects voor bioscoopfilms; het modelleren van omgevingen en karakters voor games enzovoort.

Binnen 3d Studio Max kunnen objecten worden gemodelleerd en geanimeerd. Aan objecten worden materialen toegekend en ze worden belicht. Uiteindelijk worden objecten en scenes, die in 3ds Max zijn ontworpen, gerenderd. Dit betekent dat ze worden vertaald naar een stilstaand beeld of een animatie.

Tijdens deze 4-daagse 3d Studio Max cursus, maakt u kennis met de belangrijkste mogelijkheden van het programma en verkent u alle stappen die nodig zijn om tot een animatie of afbeelding te komen. U leert hoe u driedimensionale objecten maakt, aanpast en combineert. U maakt kennis met de Material Browser en de verschillende eigenschappen van materialen. Er wordt aandacht besteed aan het plaatsen van camera's en lampen. Daarnaast krijgt u praktische tips voor het vinden en toepassen van informatie om na de cursus zelfstandig door te gaan met het ontwikkelen van uw vaardigheden.

Na deze training bent u in staat om 3D afbeeldingen en animaties te creeren. Deze producten kunnen worden gebruikt voor drukwerk, websites, video en film.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Basisprincipes - tweedimensionaal werken, driedimensionaal werken
  • Het programma - schermindeling van 3ds max,menu's, dialoogvensters
  • Transformeren - 'standard primitives', 'splines'
  • Samengestelde objecten
  • Modelleren - low-polygons, boolean, patches, lofting, NURBS
  • Materialen
  • Licht - belichting, camera's
  • Environments
  • Animaties - eenvoudige animaties,uitgebreide animaties, animaties met kinematics
  • Rendering en nabewerking.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 2012.