24/7 Productie management

24/7 Productie management 1-daagse Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Data en locatie(s) 1 January 2049
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

Na het doorlopen van de cursus heeft u inzicht in het 24/7 "productiedenken". Er wordt nadruk gelegd op het herinrichten van de organisatie waarbij de deelnemer voorwaarden kan aangeven en toelichten om deze succesvol te implementeren. ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Bedrijfsleiders, hoofden logistiek/inkoop, managers van bedrijfsonderdelen in de verspanende industrie die willen omschakelen naar 24/7 ongestoorde productie.

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma

Beschrijving

Na het doorlopen van de cursus heeft u inzicht in het 24/7 "productiedenken". Er wordt nadruk gelegd op het herinrichten van de organisatie waarbij de deelnemer voorwaarden kan aangeven en toelichten om deze succesvol te implementeren. Voor een succesvolle implementatie van een ongestoorde productie zal het menegement een aantal zaken moeten faciliteren.

Sturen op ongfestoorde productie en uitleg over nieuw concept denken 24/7 (24 uur/7 dagen per week)

Lean principes toepassen op de werkplek

Het definiƫren en organiseren van de randvoorwaarden, de invloed van de automatisering op de werkomgeving en tenslotte het begeleiden van medewerkers in het proces.

Een bedrijfsbezoek aan een bedrijf waar het 24/7 produceren is doorgevoerd behoort tot de mogelijkheden.

Bedrijfsleiders, hoofden logistiek/inkoop, managers van bedrijfsonderdelen in de verspanende industrie die willen omschakelen naar 24/7 ongestoorde productie.

HBO, of werkplaatschef (minimaal niveau MBO aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring. MBO aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring.