Werken verkennen en leren

Werken verkennen en leren 1-daagse Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Data en locatie(s) 1 January 2049
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

- Werken Prioriteit in het hele project is het beschikbaar zijn voor de iegen organisatie - Verkennen Respect voor persoonlijke belangstelling maar ook talent en eigen mogelijkheden staan centraal bij de individuele carriérekeuze. ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Beroepsoefenaren in de technische branches metaal, elektro, mechatronica, proces- en kunststoftechniek.

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma

Beschrijving

- Werken

Prioriteit in het hele project is het beschikbaar zijn voor de iegen organisatie



- Verkennen

Respect voor persoonlijke belangstelling maar ook talent en eigen mogelijkheden staan centraal bij de individuele carriƩrekeuze. Hulpmiddelen hiertoe zijn allerlei vormen van voorlichting, bedrijfsbezoeken, interactie met werknemers in andere bedrijfstakken, snuffelstages en oriƫntatie/intake gesprekken met projectpartners.



- Keuze

In een 2 uur durend assessment wordt aan de hand van de verkenningsresultaten of een eerder afgenomen EVC, de competenties en respectievelijk niveaus gecombineerd met de induviduele voorkeuren. Hieruit volgt een studieadvies en/of beroeps/branche keuze advies.



- Leren

Het assessment (keuze) levert in de meeste gevallen studie-advies op. De medewerker vergroot zijn inzetbaarheid in een nieuwe werkomgeving door een solide opleidingstraject.

Beroepsoefenaren in de technische branches metaal, elektro, mechatronica, proces- en kunststoftechniek.