EVC CNC draaier/frezer niveau 3

EVC CNC draaier/frezer niveau 3 1-daagse Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Data en locatie(s) 1 January 2049
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

Erkennen van Verworven Competities (EVC) is het zichtbaar maken, waarderen en erkennen van individuele competenties. Er wordt onderzoek gedaan naar de voorkennis van de deelnemer waarbij de competenties in kaart worden gebracht en gerelateerd naar ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Monteurs, servicemonteurs, onderhoudsmonteurs en CNC vakmensen die onderhoud, service en montage werkzaamheden uitvoeren. Doelgroep CNC draaiers/freezers met werkervaring en ambitie om door te groeien in zijn of haar functie. Een vakman met ambitie om door te groeien naar een leidinggevende functie of vakmensen met al enige leidinggevende ervaring.

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma

Beschrijving

Erkennen van Verworven Competities (EVC) is het zichtbaar maken, waarderen en erkennen van individuele competenties. Er wordt onderzoek gedaan naar de voorkennis van de deelnemer waarbij de competenties in kaart worden gebracht en gerelateerd naar de competenties van de BBL-vakopleiding op niveau 3.

Allereerst geeft een begeleider voorlichting over het EVC traject. In deze voorlichting wordt tevens gevraagd een aantal persoonlijke gegevens zoals CV, diploma's etc. klaar te leggen voor de volgende bijeenkomst: 'het assessment'. Nadat het portfolio zorgvuldig is samengesteld en is voorzien van alle bewijslast volgt een competentiegericht interview, een werkplekbezoek en mogelijk een feedbackgesprek met een leidinggevende, waarbij kennis en kunde in kaart worden

gebracht. Deze bijeenkomst vindt plaats tussen de deelnemer en de assessor. Vervolgens vindt het eindgesprek plaats tussen de begeleider en de deelnemer. Hierin wordt een ontwikkeladvies gegeven.

Medewerkers van technische bedrijven in de branches metaal, elektro, mechatronica, procesen kunststof industrie.