ITIL© V3 Foundation Bridge

ITIL© V3 Foundation Bridge Cursus

AanbiederGetronics Consulting Educational Services
Kosten 795,00
Meer informatie over Getronics Consulting Educational Services

Overzicht

Deze training brengt u op een snelle manier op de hoogte van de belangrijkste vernieuwingen in ITIL® versie 3. De training bereidt u voor op het ITIL® V3 Foundation Bridge examen, dat aan het einde van de cursus afgenomen wordt. Volledige omschrijving

Bestemd voor

U heeft enige ervaring met beheer en exploitatie van informatie- en/of communicatiesystemen.

U beschikt over het ITIL® Foundation diploma van een eerdere ITIL® versie en wilt kennis en inzicht opdoen over de vernieuwingen in ITIL® versie 3.

U beheert en exploiteert automatiseringsmiddelen als medewerker servicedesk, exploitatiemedewerker, systeem-, netwerk- of applicatiebeheerder, of u bent hier als leidinggevende verantwoordelijk voor. Of u fungeert als contactpersoon tussen de automatiserings- en de gebruikersorganisatie.

Programma

Anderhalve dag (inclusief examen). Deze training is in twee delen gesplits. Het eerste deel is een dag, vervolgens zit er een week tussen. Deel 2 is één middag waar tevens het examen aan eind van middag wordt afgenomen. Volledig programma

Sprekers

JJ de Oude - Engels DJH Kleen Meer informatie over sprekers
Inschrijven

Beschrijving

De theorie wordt afgewisseld met oefeningen waarin de concepten concreet worden. Aan de hand van een proefexamen oefent u de examenstof.

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kwaliteit in dienstverlening en IT Service Management.
  • Bereik en doel van ITIL®
  • De Service Lifecycle
  • De processen en functies van Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operation en Continual Service Improvement met bijbehoren concepten en terminologie,
  • Examenvoorbereiding.
Voor de bovenstaande onderwerpen worden uitsluitend de vernieuwingen die ITIL® versie 3 brengt en de belangrijkste verschillen met eerdere versies behandeld.

Programma

Anderhalve dag (inclusief examen). Deze training is in twee delen gesplits. Het eerste deel is een dag, vervolgens zit er een week tussen. Deel 2 is één middag waar tevens het examen aan eind van middag wordt afgenomen.

Sprekers

  • JJ de Oude - Engels
  • DJH Kleen