ISTQB Advanced Module Technical Test Analyst

ISTQB Advanced Module Technical Test Analyst Cursus

AanbiederGetronics Consulting Educational Services
Kosten 2.050,00
Meer informatie over Getronics Consulting Educational Services

Overzicht

De ISTQB Advanced Level certificering is gericht op mensen die ruime ervaring hebben in het vakgebied testen. De certificering bestaat uit drie afzonderlijke modules. Alle modules zijn gebaseerd op dezelfde ISTQB Advanced Level syllabus. Voor iedere module zijn specifieke leerdoelen gedefinieerd aan de hand waarvan de leerstof wordt behandeld. Polteq biedt drie verschillende opleidingen aan die gericht zijn op het behalen van één van de certificaten. De training ISTQB Advanced Technical Test Analyst is één van de opleidingen van het ISTQB Advanced level volgens de ISTQB Certificering. Belangrijke onderwerpen die tijdens de training Technical Test Analyst aan de orde komen, zijn Interne structuurkennis van het systeem en vaststellen of aan de technische kwaliteitsdoelstellingen is voldaan (performance, beveiliging), voorbereiden en uitvoeren van testgerelateerde activiteiten, toepassen van technieken benodigd voor technische testuitvoering en testen van de software en voldoen of aan de technische eisen is voldaan. De training is tevens een voorbereiding op het ISTQB Advanced examen Technical Test Analyst.

Deze training wordt u aangeboden door Getronics Consulting in samenwerking met Polteq IT Services B.V. Volledige omschrijving

Bestemd voor

Voor de training ISTQB Advanced module Technical Test Analyst is het bezit van het ISTQB Foundation certificaat een vereiste.

U bent een toolconsultant, (whitebox)tester of non functional testanalist en u wilt uw certificering rondom ISTQB verder uitbreiden met het Advanced Level.

Programma

De training ISTQB Advanced module Technical Test Analyst duurt 5 dagen. Het examen vindt los van deze dagen plaats. Voor deze training geldt een maximum van 12 deelnemers. Volledig programma
Inschrijven

Beschrijving

De theorie wordt toegepast in een aantal gerelateerde opdrachten waarin de concepten concreet worden gemaakt. Daarnaast bevat de training een aantal proefexamens waardoor u zich optimaal kunt voorbereiden op het examen. De training wordt afgesloten met het ISTQB Advanced examen voor Technical Test Analyst.

In deze training worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Vertalen van de teststrategie naar technische eisen en wensen
  • Interne structuurkennis van het systeem en vaststellen of aan de technische kwaliteitsdoelstellingen is voldaan (performance, beveiliging)
  • Voorbereiden en uitvoeren van testgerelateerde activiteiten
  • Rapporteren over de voortgang van de genoemde activiteiten
  • Uitvoeren van technische tests
  • Aanleveren van voldoende onderbouwing voor de beoordeling van het systeem
  • Implementeren van tools
  • Toepassen van technieken voor de technische testuitvoering

Programma

De training ISTQB Advanced module Technical Test Analyst duurt 5 dagen. Het examen vindt los van deze dagen plaats. Voor deze training geldt een maximum van 12 deelnemers.