PRINCE2® Practitioner

PRINCE2® Practitioner Cursus

AanbiederD-ICT Solutions
NiveauSpecialisatie
Kosten 1.200,00
Duur3 dagen
Data en locatie(s) Op aanvraag
Meer informatie over D-ICT Solutions

Overzicht

Deze cursus is bedoeld om de PRINCE2® methode in meer detail te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een project omgeving. Ook is de cursus bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die een of meer projecten managen of in de nabije toekomst gaan managen en (daarom) het examen PRINCE2® Practitioner willen afleggen.

Benodigde kennis

Hoewel er geen toegangseis voor deze cursus is, bevelen wij wel aan dat deelnemers - tenminste - hebben deelgenomen aan een PRINCE2® Foundation cursus.

Om aan het examen deel te mogen nemen moet men met succes het examen PRINCE2® Foundation hebben afgelegd.

Programma

De cursus kan als een 3, maar ook als een 2-daagse training worden gevolgd en bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen zoals men die ook op het examen kan verwachten. Bij een 3-daagse training wordt eerst een kort overzicht  van de ... Volledig programma

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Deze cursus is bedoeld om de PRINCE2® methode in meer detail te leren, te begrijpen en toe te kunnen passen in een project omgeving. Ook is de cursus bedoeld om de deelnemers voor te bereiden op het officiële PRINCE2® Practitioner examen.

Programma

De cursus kan als een 3, maar ook als een 2-daagse training worden gevolgd en bestaat voornamelijk uit het oefenen met vragen zoals men die ook op het examen kan verwachten. Bij een 3-daagse training wordt eerst een kort overzicht  van de theorie gegeven. Daarnaast is er ook aandacht voor het doen van oefeningen. De laatste middag is bestemd voor het examen.

Deze cursus is de ideale voorbereiding op een PRINCE2® Practitioner examen en wordt gegeven door een geaccrediteerde PRINCE2® trainer.

Huiswerk

Deelnemers moeten er rekening mee houden dat enig huiswerk noodzakelijk is. Het betreft ongeveer 2 uur op de eerste (2) avond(en) en 3 uur op de laatste avond om een oefenexamen te maken.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 14 februari 2013.