Effectief gebruik van LinkedIn

Effectief gebruik van LinkedIn Workshop

AanbiederMKB Cursus & Training
NiveauIntroductie
Meer informatie over MKB Cursus & Training

Overzicht

LinkedIn is, behalve een krachtig marketing- en onderzoeksinstrument, hét sociale platform voor B2B-toepassingen. Haal meer uit de zakelijke inzetbaarheid en ontdek het zelf in deze workshop: hoe u nieuwe interessante contacten legt, leads ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze workshop is bestemd voor iedereen die een profiel heeft aangemaakt op LinkedIn en daaruit optimaal rendement wil halen.

Programma

Tijdens deze korte, praktische en direct toepasbare workshop Effectief gebruik van LinkedIn worden de volgende onderwerpen behandeld: Doel en functie van LinkedIn. Het optimale profiel: Wat neemt u wel en wat neemt u niet op. ... Volledig programma

Kosten

Het cursusbedrag is exclusief BTW en een bijdrage van € 5,- voor arrangementskosten. In geval u 2 workshops op een dag volgt, bijvoorbeeld Twitter én LinkedIn en u wilt blijven lunchen, vragen we een bijdrage van € 15,- (excl. BTW).

Beschrijving

LinkedIn is, behalve een krachtig marketing- en onderzoeksinstrument, hét sociale platform voor B2B-toepassingen. Haal meer uit de zakelijke inzetbaarheid en ontdek het zelf in deze workshop: hoe u nieuwe interessante contacten legt, leads genereert en onderling informatie uitwisselt. Bovendien kunt u via LinkedIn medewerkers werven en selecteren, terwijl u achtergronden controleert en referenties natrekt.

Doelstelling
U kunt een optimaal persoonlije en zakelijk profiel opzetten en onderhouden. U leert handige (verborgen) functies kennen. U weet leads effectief te genereren.

Programma

Tijdens deze korte, praktische en direct toepasbare workshop Effectief gebruik van LinkedIn worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Doel en functie van LinkedIn.
  • Het optimale profiel: Wat neemt u wel en wat neemt u niet op.
  • Taalinstellingen en taalgebruik.
  • Het koppelen van een bedrijfsprofiel aan het persoonlijke profiel.
  • Gebruik geavanceerde zoekfuncties om:
    - nieuwe contacten te vinden;
    - introducties te krijgen;
    - specifieke informatie te vinden.
  • Relatiebeheer via groepen: welke groepen gebruiken en wanneer zelf een groep maken.
  • Het genereren van leads via analyse van bezoekers aan uw profiel.
  • De voor- en nadelen van een business account.
  • Time management voor LinkedIn; enkele praktische tips.

Werkwijze
Tijdens de workshop is er een online verbinding met LinkedIn. De trainer presenteert u de praktische kant van LinkedIn en demonstreert vel mogelijkheden aan de hand van praktijksituaties. U kunt uw vragen vooraf aan de trainer stellen, waarop hij tijdens de workshop zal ingaan. Het aantal deelnemers per groep is maximaal 14. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

TIP: neem een laptop mee (met draadloos internet!~) waarbij u toegang heeft tot uw documenten, foto's en PowerPoint presentaties. U kunt dan alles direct in de praktijk brengen. Let op: Het gebruik van een Ipad of ander tablet is minder geschikt.

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 17 juli 2012.