Offertes die scoren

Offertes die scoren Training

AanbiederMKB Cursus & Training
NiveauSpecialisatie
Meer informatie over MKB Cursus & Training

Overzicht

Heeft u een goed verkoopgesprek gehad? Weet u dan hoe u uw voorstel omzet in een offerte die scoort? En kunt u daarmee de oplossing voor het probleem of de behoefte van uw klant op een overtuigende manier overbrengen? Als u daartoe in staat bent ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

De training is bestemd voor u, ondernemer of medewerker die offertes schrijft, en die zijn/haar vaardigheden wil verbeteren, zodat meer offertes zullen leiden tot concrete opdrachten.

Programma

De training Offertes die scoren behandelt de volgende onderwerpen: De offerte in het commerciële proces. De voorbereiding, de inhoud en de indeling van de offerte. Soorten offertes. Overtuigend taalgebruik. ... Volledig programma

Kosten

Het cursusbedrag is exclusief BTW, een bijdrage van € 25,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

Beschrijving

Heeft u een goed verkoopgesprek gehad? Weet u dan hoe u uw voorstel omzet in een offerte die scoort? En kunt u daarmee de oplossing voor het probleem of de behoefte van uw klant op een overtuigende manier overbrengen? Als u daartoe in staat bent vergroot u uw kans op succes, een belangrijk onderdeel van het commerciële proces. Die kans leert u realiseren door wat u meekrijgt en zelf oefent in deze training.

Doelstelling
U bent in staat om een scorende offerte te maken; een offerte die aansluit bij de wensen van uw klant en die het voorstel optimaal presenteert. U kunt de inhoud, vormgeving en het taalgebruik van uw offerte zodanig invullen dat de scoringskans wordt verhoogd. Uw offertes monden vaker uit in een opdracht.

Programma

De training Offertes die scoren behandelt de volgende onderwerpen:

  • De offerte in het commerciële proces.
  • De voorbereiding, de inhoud en de indeling van de offerte.
  • Soorten offertes.
  • Overtuigend taalgebruik.
  • Afwerking van de offerte.
  • De begeleidende brief.
  • Opvolging van de offerte.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 17 juli 2012.