Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen

Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen Training

AanbiederMKB Cursus & Training
NiveauVerdieping
Meer informatie over MKB Cursus & Training

Overzicht

Hoe kunt u uw organisatie optimaal voorbereiden op een aanbesteding en hoe slaagt u erin de beste inschrijving op de aanbesteding te maken? Heeft u een beeld van de overheidspartijen die de markt gaan uitvragen naar producten en/of diensten? Kent ... Volledige omschrijving

Bestemd voor

Deze training is bestemd voor u, ondernemer in het midden- en kleinbedrijf, die bestaande opdrachten wellicht kwijt zult raken en met (meer) succes zaken zou willen doen bij overheidsaanbestedingen, maar daarvoor intern ook een verbeteringsslag kan en moet maken.

Programma

Tijdens de training Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen komen onderstaande onderwerpen aan de orde: Wat wordt er allemaal gevraagd aan verklaringen en bewijsstukken? Inkoop: hoe wordt er gekeken naar de markt? Hoe ... Volledig programma

Kosten

Het cursusbedrag is exclusief BTW, een bijdrage van € 12,50 voor cursusmaterialen en € 5,- arrangementskosten.

Beschrijving

Hoe kunt u uw organisatie optimaal voorbereiden op een aanbesteding en hoe slaagt u erin de beste inschrijving op de aanbesteding te maken? Heeft u een beeld van de overheidspartijen die de markt gaan uitvragen naar producten en/of diensten? Kent u de eisen die aan uw organisatie en aan uw diensten worden gesteld? In deze training krijgt u handvatten om meer uit uw organisatie te halen en een inschrijving winnend af te sluiten.

Doelstelling
U bent in staat om het inkoopbeleid van de aanbestedende dienst te leren kennen en laat een professionele indruk achter op de aanbestedende dienst. U benut de mogelijkheden in het bestek en uw maximaal presterende organisatie in het inschrijvingstraject om uw beste aanbod te maken.

Programma

Tijdens de training Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen komen onderstaande onderwerpen aan de orde:

  • Wat wordt er allemaal gevraagd aan verklaringen en bewijsstukken?
  • Inkoop: hoe wordt er gekeken naar de markt?
  • Hoe kan ik het inschrijvingspreces intern het beste inrichten?
  • Mogelijkheden voor sturing: voor en tijdens de aanbesteding en na gunning?
  • Aanbesteden als kritiek bedrijfproces.
  • Belang van commercieel presteren.
  • Extern en intern contractmanagement.
Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 12 juli 2012.