Lashandvaardigheid

Lashandvaardigheid Opleiding

AanbiederSTODT Toekomsttechniek
Meer informatie over STODT Toekomsttechniek

Overzicht

Na het doorlopen van de cursus heeft u vooral praktische handvaardigheid met lasapparatuur met betrekking tot de gekozen las discipline. Naast de reguliere NIL opleiding bestaat de mogelijkheid om praktische trainingen te volgen. De duur van ... Volledige omschrijving

Keurmerken

Doel

Examen + erkend diploma

Beschrijving

Na het doorlopen van de cursus heeft u vooral praktische handvaardigheid met lasapparatuur met betrekking tot de gekozen las discipline.

Naast de reguliere NIL opleiding bestaat de mogelijkheid om praktische trainingen te volgen. De duur van dergelijke cursussen is afhankelijk van het startniveau van de cursist (-en) en van het niveau waar men naar toe wil. In algemeenheid wordt hiervoor een dagdeel tarief (prijs per ochtend, middag of avond) gerekend, inclusief materiaalkosten. Gedurende een dergelijke curus is er net als bij een opleiding een instructeur aanwezig om de cursist de fijne kneepjes van het door de cursist gekozen lasproces bij te brengen.

Medewerkers (zonder enige laservaring) die hun handvaardigheid willen vergroten. Daarnaast biedt deze curus de mogelijkheid om uw medewerkers te trainen in specifieke lasvaardigheden.