Persoonlijk Succes

Persoonlijk Succes Training

AanbiederMedia Academie
Kosten 1.600,00
Meer informatie over Media Academie

Overzicht

Aan de hand van individuele -en groepsopdrachten wordt in deze training het thema persoonlijke effectiviteit behandeld. In de training leert u uw eigen kernkwaliteiten ontdekken en gaat u aan de slag met vragen als: “welke waarden en normen zijn belangrijk voor mij en hoe komen deze tot uiting in mijn houding en gedrag?”, “Wat is het effect van mijn gedrag op anderen?", “Wat stimuleert mij?”, “Wat houdt mij tegen?”, Wat zijn mijn aandachtspunten?”. Resultaat Na de training Persoonlijk Succes bent u in staat om uw eigen ideeën in praktijk te brengen. U heeft inzicht in de kracht van uw talent. U herkent belemmeringen en weet op welke manier u daarmee om kunt gaan. Volledige omschrijving

Bestemd voor

“Ik heb goede ideeën maar niemand luistert naar me!” Herkent u deze frustratie? Terwijl juist de uitvoering van eigen ideeën leidt tot persoonlijk succes. En… persoonlijk succes is ook het succes van het bedrijf. De markt verandert snel en afnemers worden steeds veeleisender. Daarom heeft een bedrijf uw originele ideeën nodig om hieraan tegemoet te komen. U wilt uw eigen ideeën graag in praktijk willen brengen in relatie tot anderen en het bedrijf. Hierbij zet u uw eigen talent en mogelijkheden optimaal in.

Benodigde kennis

Geen specifieke voorkennis, wel moed en zelfreflectie vereist.
Inschrijven

Beschrijving

Er komt nog heel wat bij kijken om uw eigen idee tot een persoonlijk succes te maken. Tijdens de training gaat u actief en praktisch, individueel en in kleine groepjes, aan de slag met vragen als: - Wat is mijn idee en wat wil ik bereiken? - Hoe zet ik mijn talent optimaal in? - Welke condities zijn nodig om mijn idee naar praktijk te brengen? - Wie zit er eigenlijk in de weg, ikzelf of die ander? - Hoe vier ik mijn succes?