Avondcursus XML Introductie

Avondcursus XML Introductie Cursus

AanbiederLearnit Training
Kosten 900,00
Meer informatie over Learnit Training

Overzicht

Waar HTML alleen de opmaak van content aangeeft, daar wordt XML gebruikt om er gestructureerde data van te maken. In XML opgeslagen gegevens zijn goed toegankelijk vanaf alle denkbare platforms en de taal is goed bekend en veelgebruikt. Kortom, een ... Volledige omschrijving

Benodigde kennis

Voor deelname aan deze cursus is basiskennis van het internet en HTML vereist.

Keurmerken

Inschrijven

Beschrijving

Waar HTML alleen de opmaak van content aangeeft, daar wordt XML gebruikt om er gestructureerde data van te maken. In XML opgeslagen gegevens zijn goed toegankelijk vanaf alle denkbare platforms en de taal is goed bekend en veelgebruikt. Kortom, een must voor elke serieuze webdeveloper.

We bespreken in de training alle belangrijke concepten rond XML. U leert de syntax kennen en de manier om een datastructuur te definiƫren. U krijgt inzicht in het weergeven van XML-documenten in browsers en het benaderen van XML-documenten via verschillende API's. Ook het gebruik in de huidige praktijk komt aan de orde.

Na het volgen van deze korte intensieve training heeft u een goed beeld van de taal XML. U heeft het overzicht om te bepalen waar u XML in kunt zetten. En u weet welke tools en vaardigheden daarvoor nodig zijn.

Opmerkingen

Deze cursus is bestemd voor degenen die willen leren wat de basis concepten van XML zijn en waarvoor XML kan worden gebruikt. De concepten worden behandeld aan de hand van presentatie sheets die worden vergezeld van demo's uit de praktijk.

Lesvorm

De training wordt aangeboden op basis van onze Open Leervorm-lesmethodiek. Dat betekent dat u onder actieve begeleiding van onze trainer zelfstandig aan het werk gaat om u de stof eigen te maken. Zo kunt u in eigen tempo uw leerdoelen behalen zonder daarbij gehinderd te worden door het snellere of langzamere tempo van uw medecursisten. Uiteraard ziet onze trainer erop toe dat u op schema blijft en of de leerdoelen ter voorbereiding op het examen behaald. Deze leervorm biedt ruimte aan een stuk maatwerk. U krijgt de gelegenheid om voorbeelden uit uw eigen praktijk en IT-omgeving in te brengen en zodoende nog specifieker te leren. meer...

Deze gegegevens zijn voor het laatst bijgewerkt op 2 februari 2012.